Simon Dorante-Day beweert dat prins Charles z'n vader is.
Volledig scherm
Simon Dorante-Day beweert dat prins Charles z'n vader is. © Getty

“Liefdesbaby” van prins Charles en Camilla blijft hopen op erkenning: “Ik wil geen geld of titel. Ik wil gewoon m’n ouders kennen”

RoyaltySimon Dorante-Day (54) heeft met Australische media de inhoud van de brief gedeeld die hij in 2012 naar z’n vermeende ouders prins Charles (71) en Camilla Parker Bowles (73) gestuurd heeft. De in Brisbane wonende Engelsman is ervan overtuigd dat de royals z’n vader en moeder zijn, maar wil erkenning en bewijs. Charles en Camilla weigeren intussen nog steeds elke vorm van commentaar.

3 reacties

 • Fidji Peeters

  1 jaar geleden
  Hij trekt er in de verste verte niet op.
 • Patrick Mechels

  1 jaar geleden
  Camilla zou het toch moeten weten, we weet het toch zeker wie in haar potje piste.
 • Hugo Craen

  1 jaar geleden
  Geld én een titel zijn uiteraard altijd welkom.. Vooral geld, véél geld..
 1. Delphine Boël achterna? Man sleept Britse prins Charles voor de rechter: “Ik ben zijn geheime liefdeskind”
  Royalty

  Delphine Boël achterna? Man sleept Britse prins Charles voor de rechter: “Ik ben zijn geheime liefdes­kind”

  De ‘bekentenis’ van koning Albert over het vaderschap van Delphine Boël is amper verteerd, of daar is het volgende ophefmakende verhaal al. Een man - die bij de geboorte werd opgegeven voor adoptie - sleept de Britse prins Charles voor de rechter omdat hij ervan overtuigd is dat die zijn biologische vader is. De man eist niet alleen een DNA-test, maar wil ook zijn plaats in de lijn van troonopvolging opeisen.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.