Lid van de Guard valt flauw naast kist van de Queen

RoyaltyEen van de beveiligers die rondom de kist van de overleden koningin Elizabeth staat, is in de nacht van woensdag op donderdag flauwgevallen. Het incident is te zien op de livestream die de BBC uitzendt van de kist van de Queen in Westminster Hall. Op sociale media circuleren de beelden nu alom.

5 reacties

 • Eric Servaes

  3 maanden geleden
  Tanya Bracke : dat was niet nodig. Er stond personeel klaar om toe te snellen. En dat is wat ook gebeurde. Binnen de seconde was er hulp. Die ‘ernaast’ mocht dus gewoon blijven staan en zijn plicht vervullen.
 • Gerarda Joosten

  3 maanden geleden
  Wie goed kijkt, ziet dat de man erachter probeert om hem subtiel vast te grijpen, maar iedereen die iets van het Engels koningshuis kent, weet dat hij dat niet mag. Dat zijn de voorschriften.
 • Tanya Bracke

  3 maanden geleden
  Wel erg dat die ernaast gewoon blijft staan. Traditie of niet, help dan toch. Gelukkig zijn er anderen die de man wel helpen.
 • Guido Vanden Berg

  3 maanden geleden
  Een hele eer noemen ze het, awel ze mogen het hebben !.
 • Dorien Thys

  3 maanden geleden
  Al goed dat ze even breken met hun traditie en die arme man helpen.
 1. Energieprijzen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektriciteit op je jaarfactuur
  Mijnenergie

  Energie­prij­zen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektrici­teit op je jaarfac­tuur

  Aan de stevige daling van de energieprijzen lijkt stilaan een einde te komen. Na twee maanden van stevige correcties, vallen de jaarprijzen nu nog slechts terug met 42,70 euro voor elektriciteit en met 127,50 euro voor aardgas. Dat blijkt uit prognoses van Mijnenergie.be. Verschillende factoren wijzen er bovendien op dat we richting een stagnering of zelfs een nieuwe stijging evolueren.
 2. De verlovingsring van Diana was bijna voor Meghan Markle: “Het enige wat Harry van zijn moeder bewaarde, gaf hij aan zijn broer”
  Royalty

  De verlovings­ring van Diana was bijna voor Meghan Markle: “Het enige wat Harry van zijn moeder bewaarde, gaf hij aan zijn broer”

  Nu het huwelijk van Charles en Diana, en vooral het stuklopen daarvan, centraal staat in ‘The Crown’, duiken er nieuwe details op over die periode. Zo ook over de verlovingsring die Diana destijds kreeg. De ring van - naar schatting - 390.000 pond (ongeveer 450.000 euro) schittert momenteel aan de hand van de prinses van Wales, Kate Middleton (40). Maar dat was bijna anders geweest.
 3. Koning Filip (met opvallende tatoeage) steelt de show in promofilmpje Rode Duivels: “Hij heeft zich érg geamuseerd”
  Play
  Royalty
  85

  Koning Filip (met opvallende tatoeage) steelt de show in promofilm­pje Rode Duivels: “Hij heeft zich érg geamuseerd”

  “Ik weet waarom u hier bent. Het is deviltime!” Niet meteen de woorden die je uit de mond van koning Filip (62) verwacht, maar kijk. Onze vorst schittert aan de zijde van voetbalcoach Roberto Martínez (49) in een nieuwe video van het koninklijk paleis. Daarin is te zien hoe de koning de Rode Duivels aanmoedigt. “De koning wilde de Rode Duivels op een leuke manier uitwuiven en moed inspreken”, zegt Lore Vandoorne, woordvoerder van het koninklijk paleis.