Lid van de Guard valt flauw naast kist van de Queen

RoyaltyEen van de beveiligers die rondom de kist van de overleden koningin Elizabeth staat, is in de nacht van woensdag op donderdag flauwgevallen. Het incident is te zien op de livestream die de BBC uitzendt van de kist van de Queen in Westminster Hall. Op sociale media circuleren de beelden nu alom.

5 reacties

 • Eric Servaes

  5 maanden geleden
  Tanya Bracke : dat was niet nodig. Er stond personeel klaar om toe te snellen. En dat is wat ook gebeurde. Binnen de seconde was er hulp. Die ‘ernaast’ mocht dus gewoon blijven staan en zijn plicht vervullen.
 • Gerarda Joosten

  5 maanden geleden
  Wie goed kijkt, ziet dat de man erachter probeert om hem subtiel vast te grijpen, maar iedereen die iets van het Engels koningshuis kent, weet dat hij dat niet mag. Dat zijn de voorschriften.
 • Tanya Bracke

  5 maanden geleden
  Wel erg dat die ernaast gewoon blijft staan. Traditie of niet, help dan toch. Gelukkig zijn er anderen die de man wel helpen.
 • Guido Vanden Berg

  5 maanden geleden
  Een hele eer noemen ze het, awel ze mogen het hebben !.
 • Dorien Thys

  5 maanden geleden
  Al goed dat ze even breken met hun traditie en die arme man helpen.
 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.