Prinses Laetitia staat centraal op de foto, in rooskleurige jurk.
Volledig scherm
PREMIUM
Prinses Laetitia staat centraal op de foto, in rooskleurige jurk. © Getty Images

Laetitia, dochter van prinses Astrid, maakt indruk op Britse kostschool: “Volgens prins Lorenz zouden ze in België gegarandeerd narigheid krijgen”

Royalty2021 wordt een bijzonder jaar voor prinses Astrid en prins Lorenz: ze zien hun jongste kind Laetitia volwassen worden. De prinses blinkt op haar Britse school uit als hoofdredactrice van een bekroond blad, waarin we uitzonderlijk ook wat over haar persoonlijkheid te weten komen. “Ik ben vaak in vraag gesteld door oudere individuen die beweerden dat ik ‘te onervaren’ of ‘te idealistisch’ was.”

2 reacties

 • nicole desseyn

  1 maand geleden
  Zijn ook maar kinderen als een ander
 • maud hallett

  1 maand geleden
  Laetitia-Maria, want zo heet ze, is een intelligent jong meisje
 1. Voormalige ‘Royalty’-medewerksters schetsen uniek portret van onze prinsessen: “Ik heb de indruk dat ze titels belangrijker vinden dan centen”
  PREMIUM
  Royalty

  Voormalige ‘Royalty’-medewerk­sters schetsen uniek portret van onze prinsessen: “Ik heb de indruk dat ze titels belangrij­ker vinden dan centen”

  Zonder dat er een bevalling plaatsvond, kreeg ons land er met Delphine (52) dit jaar een prinses bij. Maar Brigitte Balfoort (59) en Joëlle Vanden Houden (61), die onze koninklijke familie 20 jaar volgden voor het VTM-programma ‘Royalty’, vonden de tijd om meerdere redenen rijp voor een boek over de prinsessen van België. Dit zijn hun meest opmerkelijke ervaringen ooit met ons vorstenhuis, waaronder de minder bekende dochters van prinses Astrid. “Als Mathilde vindt dat ze een te kort jurkje heeft uitgekozen of te veel make-up opdoet, zal Elisabeth haar zin toch doordrijven.”
 1. Is een IKEA-kast in elkaar steken dé ultieme relatietest?
  Play
  Da's Liefde

  Is een IKEA-kast in elkaar steken dé ultieme relatie­test?

 2. Babette showt haar paaldans-skills aan haar date Jony in Blijven Slapen
  Play

  Babette showt haar paal­dans-skills aan haar date Jony in Blijven Slapen