Lady Louise Windsor
Volledig scherm
PREMIUM
Lady Louise Windsor © Reporters / Splash

Lady Louise Mountbatten-Windsor is het nieuwe favorietje van de Queen én het volk: “Een vergiftigd geschenk”

RoyaltyTe midden van een annus horribilis voor de monarchie is er eindelijk een rijzende ster opgestaan binnen het Britse koningshuis. Het gaat om Lady Louise Mountbatten-Windsor, de dochter van prins Edward en zijn vrouw Sophie Rhys-Jones. Zij is niet alleen de favoriete kleindochter van Queen Elizabeth, maar sinds haar verrassende verschijning in een docu over wijlen prins Philip is ze plots ook de lieveling van het volk. Kan deze 17-jarige jongedame de reputatie van het koningshuis redden? En wil ze dat überhaupt wel? 

5 reacties

 • patrick claeys

  2 maanden geleden
  Kwestie van de aandacht wat af te leiden...
 • Hilde Weymeersch

  2 maanden geleden
  Allé dan toch ene die haar kan doen lachen op haar oude dag. Ja de rest daar beleeft ze niet veel plezier aan. Ze kan al haar centen tellen van haar onderdanen. Zoals elk koninklijk huis.
 • Robert Swillen

  2 maanden geleden
  Ja, typisch een Windsors trekje, zien liever paarden dan mensen.
 • eli bosch

  2 maanden geleden
  Nog een geluk dat haar jongste zoon haar wat geluk kan geven. Met de rest heeft ze alleen maar miserie gehad. Is een beetje zoals bij gewone stervelingen. Geld, roem, rijkdom kunnen het blijkbaar ook niet tegenhouden.
 • Hugo hofmans

  2 maanden geleden
  Lady Louise is inderdaad een heel joviaal iemand. We hebben ze eens persoonlijk ontmoet toen ze in de omgeving van Brussel ergens was, waar wij uiteraard ook waren. We hebben ze kort gesproken, maar ze is nog héél jong, ze kan nog veranderen. Ze is wel zeer verstandig en van veel zaken op de hoogte, ze praat over internationale politiek zoals weinige leeftijdsgenoten van haar dat zouden doen.
 1. Bodyguard van Diana klapt uit de biecht: “Zij ging als eerste vreemd, niet prins Charles”
  PREMIUM
  Royalty

  Bodyguard van Diana klapt uit de biecht: “Zij ging als eerste vreemd, niet prins Charles”

  Het was de meest besproken romance, maar vooral de meest verbijsterende breuk van de vorige eeuw. De scheiding tussen prins Charles en Diana hing als een donderwolk boven het Britse koningshuis, zeker toen de prinses tragisch om het leven kwam. Tot nu toe wezen dramareeksen zoals ‘The Crown’ slechts één grote schuldige aan: Charles (73) - want die was tijdens zijn huwelijk stapelverliefd op Camilla Parker Bowles (74). Maar volgens Diana’s bodyguard Allan Peters ging het er achter de schermen heel anders aan toe en zorgde vooral de prinses voor drama. “Ik heb Charles op de hoogte moeten brengen van haar affaire.”