Prinses Amalia.
Volledig scherm
PREMIUM
Prinses Amalia. © ANP

Krijgt prinses Amalia na alle hetze over haar studies nu ook een familieruzie op haar bord? “Ze wisselde geen woord met haar nichtje”

RoyaltyDe nakende studies van prinses Amalia (18) lijken in Nederland wel tot een staatszaak verheven. Ze moet haar plannen voor de studentenclub noodgedwongen opgeven, er is heel wat ophef over het grachtenpand waarin ze gaat wonen en haar lespakket zou niets voorstellen. Ook de band met haar nichtje - ‘gravinfluencer’ Eloise - zou niet meer ideaal zijn, zo schrijft ‘Story’. “Koningin Máxima liet duidelijk verstaan dat ze weinig opheeft met de manier waarop Eloise zich online presenteert.”

12 reacties

 • Eveline Van den Hout

  3 maanden geleden
  Het Nederlandse vorstenhuis zal niet lang meer bestaan als het zo voort gaat. De publieke opinie keert zich tegen hen en dat hebben ze enkel aan zichzelf te wijten en aan hun kroost..
 • Anne JACOBS

  3 maanden geleden
  Niets mis met Eloise. Mooi prachtig opgevoed meisje.
 • eli bosch

  3 maanden geleden
  Die heeft een IQ van 160 zeker? Hier bij ons zijn dat 4 universitaire richtingen die zijn in 1 keer gaat volgen. Een Master Economie van 5 jaar, een Master Rechten van 5 jaar, een Master Pschychologie van 5 jaar en een Master Pol en Soc van 4 jaar. Of is het een samenraapseltje van makkelijke vakken voor de schijn dat ze ook unief aan kan?
 • Martin Maebe

  4 maanden geleden
  Amalia denkt en redeneert zoals prinsessen of vorstinnen van enkele eeuwen terug. Ze is en voelt zich rijk en ontastbaar voor het leven, staatsburgers neemt ze dan maar bij. Nadat onze kroonprins Filip trouwde met prinses Mathilde, kinderen kreeg en op de troon kwam, is mijn antipathie voor het vorstenhuis volledig omgeslagen naar bewondering en respect. Wat hij in zijn jeugd niet kende, gaf hij samen met koningin Mathilde en met veel liefde een correcte opvoeding door aan hun kinderen.
 • karel daneels

  4 maanden geleden
  jaja story kan het weten
 1. De verlovingsring van Diana was bijna voor Meghan Markle: “Het enige wat Harry van zijn moeder bewaarde, gaf hij aan zijn broer”
  Royalty

  De verlovings­ring van Diana was bijna voor Meghan Markle: “Het enige wat Harry van zijn moeder bewaarde, gaf hij aan zijn broer”

  Nu het huwelijk van Charles en Diana, en vooral het stuklopen daarvan, centraal staat in ‘The Crown’, duiken er nieuwe details op over die periode. Zo ook over de verlovingsring die Diana destijds kreeg. De ring van - naar schatting - 390.000 pond (ongeveer 450.000 euro) schittert momenteel aan de hand van de prinses van Wales, Kate Middleton (40). Maar dat was bijna anders geweest.
 2. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.