Prinses Amalia.
Volledig scherm
PREMIUM
Prinses Amalia. © ANP

Krijgt prinses Amalia na alle hetze over haar studies nu ook een familieruzie op haar bord? “Ze wisselde geen woord met haar nichtje”

RoyaltyDe nakende studies van prinses Amalia (18) lijken in Nederland wel tot een staatszaak verheven. Ze moet haar plannen voor de studentenclub noodgedwongen opgeven, er is heel wat ophef over het grachtenpand waarin ze gaat wonen en haar lespakket zou niets voorstellen. Ook de band met haar nichtje - ‘gravinfluencer’ Eloise - zou niet meer ideaal zijn, zo schrijft ‘Story’. “Koningin Máxima liet duidelijk verstaan dat ze weinig opheeft met de manier waarop Eloise zich online presenteert.”

12 reacties

 • Eveline Van den Hout

  1 maand geleden
  Het Nederlandse vorstenhuis zal niet lang meer bestaan als het zo voort gaat. De publieke opinie keert zich tegen hen en dat hebben ze enkel aan zichzelf te wijten en aan hun kroost..
 • Anne JACOBS

  1 maand geleden
  Niets mis met Eloise. Mooi prachtig opgevoed meisje.
 • eli bosch

  1 maand geleden
  Die heeft een IQ van 160 zeker? Hier bij ons zijn dat 4 universitaire richtingen die zijn in 1 keer gaat volgen. Een Master Economie van 5 jaar, een Master Rechten van 5 jaar, een Master Pschychologie van 5 jaar en een Master Pol en Soc van 4 jaar. Of is het een samenraapseltje van makkelijke vakken voor de schijn dat ze ook unief aan kan?
 • Martin Maebe

  1 maand geleden
  Amalia denkt en redeneert zoals prinsessen of vorstinnen van enkele eeuwen terug. Ze is en voelt zich rijk en ontastbaar voor het leven, staatsburgers neemt ze dan maar bij. Nadat onze kroonprins Filip trouwde met prinses Mathilde, kinderen kreeg en op de troon kwam, is mijn antipathie voor het vorstenhuis volledig omgeslagen naar bewondering en respect. Wat hij in zijn jeugd niet kende, gaf hij samen met koningin Mathilde en met veel liefde een correcte opvoeding door aan hun kinderen.
 • karel daneels

  1 maand geleden
  jaja story kan het weten