Prinses Claire en prins Laurent.
Volledig scherm
PREMIUM
Prinses Claire en prins Laurent. © EPA

Krijgt prins Laurent z’n Libische miljoenen sneller nu regering lijkt bij te draaien? “Zijn gezondheid én die van Claire hebben hier onder geleden”

RoyaltyNadat zijn gezin zwaar op de proef werd gesteld, ziet prins Laurent (57) eindelijk wat licht aan het einde van de tunnel. Zijn echtgenote prinses Claire (47) heeft goed gereageerd op haar kankerbehandeling, en ook de naweeën van haar coronabesmetting nemen af. Én het ziet ernaar uit dat Laurent de 50 miljoen euro Libisch geld, die hem door verschillende rechtbanken werd toegekend, nu eindelijk zal krijgen.

44 reacties

 • Jenny Appeltants

  1 maand geleden
  Deze soap toont weer eens aan hoe groot de verwevenheid tussen politiek/justitie en het koninklijk huis is. Als een hooggeplaatst persoon iemand wil dwarszitten is dat geen enkel probleem. Idem dito voor de "vrienden" (partijgenoten/koningshuis) die iets willen bekomen. In dit laatste geval zal er helemaaaal geen probleem zijn. Ik heb medelijden met de gewone burger die zijn recht probeert te halen.
 • Carla Van Geel

  2 maanden geleden
  Prins Laurent verdiend om zijn investering, die zoveel mogelijk bomen planten inhield, terug te krijgen. Veel mensen weten niet wat hij allemaal deed oa. zorg voor dieren en zo onrechtstreeks ook voor mensen zonder middelen om hun dier gratis te laten verzorgen, opereren enz... Niet de politici die in de spots staan te glunderen en er alles aan doen om zonder te werken aandacht te krijgen verdienen respect. Werken aan welzijn hoeft geen spots, het realiseren ervan is de hoofdzaak.
 • Peggie Van Audenhove

  3 maanden geleden
  Laurent heeft recht op zijn geld, de regering en dan met name Didier Reynders legden beslag op het geld ervoor zorgend dat Laurent er niet aankon. Nu krijgt Laurent over de ganse lijn gelijk van verschillende rechters, en terecht. Ik snap niet waarom zovelen hier hem dat willen ontzeggen, hij en zijn gezin hebben hier enorm van afgezien. Laurent zet zich in voor goede doelen en heeft het hart op de juiste plaats, hij verdient gerechtigheid in deze zaak.
 • Christian Verdickt

  3 maanden geleden
  Hij heeft daar 50 miljoen ingepomd, zoek mij waar hij die 50 miljoen vandaan heeft gehaald. Ik zou eens gaan terug kijken voordat hij die 50 miljoen investeerde. Het volk zal nog verschieten vanwaar deze sommen vandaan komen.
 • Guy Soetewey

  3 maanden geleden
  Papa De Croo zal zijn best gedaan hebben voor de vrienden
 1. Hoe is het nog met Jana en Philippe uit Blijven Slapen? "Pak gewoon uw tandenborstel mee en kom af!"
  Play
  Blijven Slapen

  Hoe is het nog met Jana en Philippe uit Blijven Slapen? "Pak gewoon uw tandenbor­stel mee en kom af!"

 2. Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge
  Play
  Camping Coppens

  Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge