Harry en Meghan hebben afgedaan bij de Queen.
Volledig scherm
PREMIUM
Harry en Meghan hebben afgedaan bij de Queen. © HLN

Koude oorlog tussen prins Harry en koningshuis zakt helemaal onder vriespunt: “Nee, dit komt nooit meer goed”

RoyaltyZe hebben gegokt, en verloren. De banden tussen prins Harry (36), zijn echtgenote Meghan Markle (40) en Buckingham Palace lijken onherstelbaar beschadigd, getuige het feit dat dochtertje Lilibet niet meer op een koninklijk doopsel hoeft te rekenen. Het geplande eerbetoon voor prinses Diana zal ook zonder hen doorgaan, en het lijkt een koele Kerst te worden. “Ze hebben zich mispakt aan hun vertrek. Vanaf nu is het wanhopig zoeken naar weg terug naar binnen.”

  1. Prins Andrew voor het eerst genoemd in Epstein-proces, getuige bevestigt: “Hij was wel degelijk op dat Lolita-vliegtuig”
    Royalty
    1

    Prins Andrew voor het eerst genoemd in Ep­stein-pro­ces, getuige bevestigt: “Hij was wel degelijk op dat Lolita-vliegtuig”

    De Britse prins Andrew (61) is voor het eerst genoemd in het proces tegen Ghislaine Maxwell, de rechterhand van pedofiel en mensenhandelaar Jeffrey Epstein. Volgens een piloot die nog voor Epstein heeft gewerkt, waren zowel prins Andrew én ex-presidenten Donald Trump en Bill Clinton aanwezig op het beruchte Lolita-vliegtuig van Jeffrey. Daar liepen volgens getuigen constant minderjarige meisjes rond.