Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Koninklijke Schenking vangt drie Oekraïense gezinnen op: “We verwelkomen hen zolang het nodig is”

RoyaltyDe Koninklijke Schenking, de openbare instelling die het staatseigendom beheert en ter beschikking stelt aan de koninklijke familie, heeft besloten om Oekraïense vluchtelingen op te vangen. Een drietal gezinnen zullen ondergebracht worden in accommodaties ergens in het Brusselse. “Ik wist dat de koning er veel belang aan hechtte dat we dit zouden doen”, aldus voorzitter Jan Smets. 

141 reacties

 • Yolande MARIS

  6 maanden geleden
  Wat een circus,de koning vangt vluchtelingen op met de grenzeloze subsidies die we gedwongen moeten overhandigen aan deze middeleeuwse instelling.Dat verdient echt een medaille.
 • Catherine Mistiaen

  6 maanden geleden
  We zouden royalty meer moeten waarderen en koesteren (macht via geboorte, niet via verkiezingen). Want zeg nu zelf: wie wil er nu nog een verkozen president als staatshoofd??
 • Maria Scheuts

  6 maanden geleden
  De eigenaars van de Koninklijke Schenking zijn wij, de bevolking. Zij geven dus niets.
 • emiel wouters

  6 maanden geleden
  de koninklijke schenking is enkel de staat die de gebouwen beheerd. En niet de koning.
 • eric debanne

  7 maanden geleden
  Roberts Jones : heel juist gezegd ! Gewoon de waarheid helaas Hypocrisie ...
 1. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
  Spaargids.be

  Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

  Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.