Koning Boudewijn en Fabiola.
Volledig scherm
Koning Boudewijn en Fabiola. © Photo News

Koninklijke familie gedenkt 60e huwelijksdag van koning Boudewijn en Fabiola

RoyaltyOp Instagram wordt dinsdag door het Koninklijk Paleis stilgestaan bij het huwelijk van koning Boudewijn en koningin Fabiola, dat dag op dag zestig jaar geleden werd voltrokken. Het koningshuis doet dat door een aantal weetjes te delen over de heugelijke dag van toen.

1 reactie

 • Jean Schepens

  2 jaar geleden
  de beste koning in de ganse reeks die we al hebben versleten ... NonkelJean
 1. Privéfilmpjes van Nederlandse prinses Alexia gaan viraal via TikTok
  Play
  Royalty
  1

  Privéfilm­pjes van Nederland­se prinses Alexia gaan viraal via TikTok

  In 2020 had ze nog een eigen TikTok-kanaal, maar nadat de media daar weet van kreeg, werd het account snel weer opgedoekt. En toch blijven de filmpjes van de Nederlandse prinses Alexia (17) maar opduiken. De beelden worden gretig verspreid via allerlei profielen op TikTok, waar ze miljoenen keren bekeken worden. In de filmpjes zien we de prinses dansen, playbacken en plezier maken met haar vriendinnen.
 2. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.