Koning Boudewijn en Fabiola.
Volledig scherm
Koning Boudewijn en Fabiola. © Photo News

Koninklijke familie gedenkt 60e huwelijksdag van koning Boudewijn en Fabiola

RoyaltyOp Instagram wordt dinsdag door het Koninklijk Paleis stilgestaan bij het huwelijk van koning Boudewijn en koningin Fabiola, dat dag op dag zestig jaar geleden werd voltrokken. Het koningshuis doet dat door een aantal weetjes te delen over de heugelijke dag van toen.

1 reactie

 • Jean Schepens

  6 maanden geleden
  de beste koning in de ganse reeks die we al hebben versleten ... NonkelJean
 1. Voormalige ‘Royalty’-medewerksters schetsen uniek portret van onze prinsessen: “Ik heb de indruk dat ze titels belangrijker vinden dan centen”
  PREMIUM
  Royalty

  Voormalige ‘Royalty’-medewerk­sters schetsen uniek portret van onze prinsessen: “Ik heb de indruk dat ze titels belangrij­ker vinden dan centen”

  Zonder dat er een bevalling plaatsvond, kreeg ons land er met Delphine (52) dit jaar een prinses bij. Maar Brigitte Balfoort (59) en Joëlle Vanden Houden (61), die onze koninklijke familie 20 jaar volgden voor het VTM-programma ‘Royalty’, vonden de tijd om meerdere redenen rijp voor een boek over de prinsessen van België. Dit zijn hun meest opmerkelijke ervaringen ooit met ons vorstenhuis, waaronder de minder bekende dochters van prinses Astrid. “Als Mathilde vindt dat ze een te kort jurkje heeft uitgekozen of te veel make-up opdoet, zal Elisabeth haar zin toch doordrijven.”
 2. 
Brits koningshuis geeft toe dat het "meer moet doen" aan diversiteit werknemers
  Royalty
  4

  Brits konings­huis geeft toe dat het "meer moet doen" aan diversi­teit werknemers

  Het personeelsbeleid van de Britse koninklijke familie is nu al enkele weken hét gespreksonderwerp. Prins Harry (36) en zijn vrouw Meghan Markle (39) deden onder meer al enkele vernietigende uitspraken over het terugtreden uit de monarchie en hun verhuis naar Californië. Ondertussen is er ook een publicatie van het Britse koningshuis opgedoken waarin ze toegeven dat ze meer hadden kunnen doen op het vlak van de diversiteit van hun medewerkers.