De Queen en één van haar corgi's.
Volledig scherm
De Queen en één van haar corgi's. © Getty

Koninklijke corgi’s waren toch geen voorbeeldhuisdieren: “Ze beten de postbode en hapten zelfs naar de Queen”

RoyaltyWie denkt aan de Queen, denkt aan haar corgi’s. Op een bepaald moment had de koningin maar liefst 30 Pembroke Welsh Corgis, die ze zelf gekweekt had. Een leuk zicht, maar in de praktijk was het toch niet altijd even aangenaam, zo getuigen paleismedewerkers.

2 reacties

 • Juliette Francois

  5 maanden geleden
  Zoals het ook blijkt uit het artikel ; ze waren met veel te veel en dan krijg je verstoorde rangordes en onafgebakende roedels. Corgi's zijn erg slim, ondeugend en vinnig en hebben zoals elke hond een goede socialisatie en opvoeding nodig.
 • Marjan Frankie

  5 maanden geleden
  niet opgevoed en niet gesocialiseerd dan krijg je zulke monsters
 1. In 2019 werden beelden nog verboden: prinses Amalia gooit de heupen los op Aruba
  Royalty

  In 2019 werden beelden nog verboden: prinses Amalia gooit de heupen los op Aruba

  De Nederlandse koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben zich op hun laatste avond in Aruba nog eens laten gaan. Ook prinses Amalia was van de partij om onder begeleiding van Caribische muziek de beentjes eens los te gooien. Het moment wordt een heus feest inclusief glitterende pakken en een fanfare. Markant detail: Amalia droeg tijdens het gebeuren dezelfde jurk als tijdens haar vakantie in Sevilla in 2019, waar ze toen de flamenco danste. Maar de koninklijke familie drong er toen op aan dat die beelden niet mochten verspreid worden.
 2. Opnieuw zorgen om prinses Charlene die zich volledig op haar geloof stort: “Haar ouders zijn zelfs naar Monaco verhuisd”
  PREMIUM
  Royalty

  Opnieuw zorgen om prinses Charlene die zich volledig op haar geloof stort: “Haar ouders zijn zelfs naar Monaco verhuisd”

  Afgelopen woensdag blies prinses Charlene van Monaco 45 kaarsjes uit. Een bijzondere gebeurtenis, maar de feestelijkheden werden op het laatste moment geannuleerd. Het zou dan ook opnieuw bergaf gaan met de prinses, die nu al twee jaar achtervolgd wordt door fysieke en mentale problemen. In die mate dat Charlenes ouders zelfs naar Monaco verhuisd zijn om voor haar te zorgen. De prinses zelf zou zich ‘als een bezetene’ op haar geloof hebben gestort. “Pater Penzo, de priester van het prinselijk paleis, is haar grootste vertrouweling geworden.”