Volledig scherm
© Photo News

Koningspaar voor het eerst met de trein op staatsbezoek

Koning Filip en koningin Mathilde zijn vertrokken naar Luxemburg voor een driedaags staatsbezoek. In het station Brussel-Luxemburg stapten ze op de speciale trein met het koninklijk logo. De trein bestond uit enkel eerste klasse-stellen. “Dank u om voor een duurzaam vervoersmiddel als de trein te hebben gekozen”, heette de NMBS het koninklijk gezelschap en de andere reizigers welkom in de rechtstreekse trein tussen Brussel-Luxemburg en Luxemburg.

22 reacties

 • Erwin De Meyer

  1 jaar geleden
  Alle seinen op groen .
 • louis meuleman

  1 jaar geleden
  Meuleman Louis Hoe belachelijk kan je doen die trein vervuild meer dan als ze met de auto zouden gaan de energie die nodig is om de stroom op te wekken zal vele malen meer zijn dus veel meer co uitstoot denken die nu echt dat de mensen zo dom zijn ????
 • Marianne Van den Lemmer

  1 jaar geleden
  Een HELE TREIN voor die paar mensen? O, wat zal er bespaard zijn!!???
 • Emi Hergersberg

  1 jaar geleden
  Die zal op voorhand ook wel proper gemaakt zijn. Veel treinen zijn tegenwoordig degoutant. Men zou gasboetes moeten invoeren voor degenen die met schoenen op de tegenoverliggende zetels liggen, overal kauwgom plakken en de wanden bekladden.
 • Marc LInden

  1 jaar geleden
  natuurlijk is reizen met de trein zo leuk. trein op tijd, hele wagon voor uzelf geen stank, geduw of getrek. Sire uw treinreis is niet zoals treinreizen zijn voor de massa
 1. Harry en Meghan jaar na de Megxit nog steeds met handen in het haar: “Het is veel moeilijker verlopen dan verwacht”
  Royalty

  Harry en Meghan jaar na de Megxit nog steeds met handen in het haar: “Het is veel moeilijker verlopen dan verwacht”

  Harry en Meghan vs de monarchie, het was één van de grootste nieuwsverhalen uit 2020. Hoewel de Britse prins en zijn echtgenote hadden verwacht dat ze veel voordeel zouden halen uit hun beslissing om uit het koningshuis te stappen, ziet de toekomst er bijna een jaar later nog altijd onzeker uit. “Ze hadden meer steun verwacht, en net zoals iedereen hadden ze niet gerekend op de pandemie.”
 2. Prins Harry en Meghan willen wereld beter maken in 2021 (maar krijgen ook kritiek)
  Royalty

  Prins Harry en Meghan willen wereld beter maken in 2021 (maar krijgen ook kritiek)

  Prins Harry (36) en zijn vrouw Meghan Markle (38) zijn het nieuwe jaar begonnen met het voornemen om de wereld beter te maken. De hertog en hertogin van Sussex deelden op de website van hun stichting Archewell een brief waarin ze een oproep doen om meer compassie te tonen. “We nodigen jullie uit om je bij ons aan te sluiten terwijl we werken aan een betere wereld, één daad van compassie per keer.”
 1. Alex Agnew openhartig: "Mijn vader zei dat ik dom was en ik heb me dus altijd dom gevoeld"
  Play

  Alex Agnew openhartig: "Mijn vader zei dat ik dom was en ik heb me dus altijd dom gevoeld"

 2. Celine Van Ouytsel (24) had nog nooit een relatie: "Ik heb niet het gevoel dat ik iets mis"
  Play
  Missie Callcenter

  Celine Van Ouytsel (24) had nog nooit een relatie: "Ik heb niet het gevoel dat ik iets mis"