Van links naar rechts: koningin Rania, koningin Mathilde en prinses Matte-Marit.
Volledig scherm
PREMIUM
Van links naar rechts: koningin Rania, koningin Mathilde en prinses Matte-Marit. © AFP/BELGA/GETTY - Fotomontage HLN

Koningin Rania liet neus opereren en prinses Mette-Marit gebruikt botox: zo strijden deze royals tegen de rimpels

RoyaltyVolgend jaar viert koningin Mathilde haar 50ste verjaardag én draagt ze 10 jaar lang de kroon. Al die tijd waren de jaren mild voor de koningin, al kan je ondertussen wel zien dat ze het eerste deel van haar leven achter de rug heeft. Meer rimpeltjes, de huid iets minder strak en het buikje wat zichtbaarder: Mathilde kan het niet verstoppen en dat hoeft uiteraard ook niet. Maar haar koninklijke collega’s hebben zo hun eigen manier om dat op te lossen.

3 reacties

 • carine maerten

  2 maanden geleden
  waarom leer eens waardig ouder worden,en waarom al die creme's en weet niet wat al ik blijf puur natuur
 • Werner Vols

  2 maanden geleden
  Waarom mag het geen mooie gespierde koningin zijn.e heeft alle charmes al jaren als ze nu nog gezond sport toch mooi meegenomen. en de paparazzi vind dit om te smullen, lijkt me heel gewoon.
 • Albert Leenders

  2 maanden geleden
  Ik snap sommige vrouwen niet,ze denken dat ze er mooier uit zien,niks is minder waar.pure natuur met wel een tikkeltje of zelfs zonder schmink dat is schoonheid
 1. Alle druk rust op haar kleine schouders: wordt Estelle (10) de laatste koningin van Zweden?
  PREMIUM
  Royalty
  8

  Alle druk rust op haar kleine schouders: wordt Estelle (10) de laatste koningin van Zweden?

  Dreigt er een einde te komen aan de monarchie? In Zweden wordt de discussie heviger dan ooit gevoerd. Historicus Herman Lindqvist (79), oud-leraar van kroonprinses Victoria (45), is ervan overtuigd dat prinses Estelle (10) ‘de laatste koningin’ zal worden. “Er is een trend in die richting merkbaar. Over dertig tot veertig jaar is de monarchie dood”, meent hij. Het maakt de toekomst voor Estelle bijzonder onzeker, terwijl haar ouders er net alles aan doen om haar standvastig op te voeden.