Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Koningin Máxima na ophef om filmpjes van prinses Alexia: “Het loopt wel eens mis, als je er maar van leert”

RoyaltyDe Nederlandse prinsessen Amalia (16), Alexia (15) en Ariane (13) gaan in ‘grote lijnen’ goed om met sociale media. Dat vindt hun vader, koning Willem-Alexander. De drie worden door hun ouders goed in de gaten gehouden en ook gevolgd, maar dat wil niet zeggen dat er nooit wat mis gaat of naar buiten komt. 

19 reacties

 • Willy VDH

  2 jaar geleden
  Nope niet zo mooi als onze eigen kroonprinses.
 • rita vdbergh

  2 jaar geleden
  Een verstandige moeder, jonge mensen moeten leren uit hun kleine fouten, dan weten wat goed en fout is, in Nederland komt het in de media, in België hebben we alleen prinsjes en prinsesjes uit een sprooksboek, dat maken ze ons toch wijs.
 • Robert Boxtaele

  2 jaar geleden
  Die mensen met rust laten en zich met hun eigen zaken bemoeien, dàt moeten ze daar doen! Dat ze blij zijn met zo'n Koninklijke familie die veel dichter bij hun volk staat dan de onze.
 • Yvan Lissens

  2 jaar geleden
  Jonge mensen blijven jonge mensen. Al erg genoeg dat ze in een keurslijf gedwongen worden omdat ze in een bepaalde wieg geboren werden.
 • Ludwig VdB

  2 jaar geleden
  Veel fout zie ik niet in het gebeuren.Ik denk dat enkele pikante woorden wel normaal zijn voor jeugdigen. De beladen term n-woord wordt compleet overroepen.Het woord 'neger' is mij in de lagere school aangeleerd om een bepaalde groep mensen aan te duiden zonder daar de minste negatieve klank aan te geven. Enkele langtenige medemensen vinden altijd spijkers op laag water. Iemand die bestaande en gekende woorden gebruikt om bepaalde dingen correct te duiden is geen racist.