Archieffoto. Koningin Maxima juicht na een doelpunt voor Oranje op de tribune tijdens de openingswedstrijd van WEURO2017, het EK voetbal vrouwen.
Volledig scherm
Archieffoto. Koningin Maxima juicht na een doelpunt voor Oranje op de tribune tijdens de openingswedstrijd van WEURO2017, het EK voetbal vrouwen. © ANP / ANP

Koningin Máxima juicht ondanks Argentijnse roots vrijdag voor Oranje

ROYALTYKoningin Máxima (51) zal komende vrijdag, wanneer Nederland het in de kwartfinale van het WK voetbal opneemt tegen Argentinië, voor Oranje supporteren. “Als Nederlandse en koningin van Nederland is ze voor Nederland”, laat een woordvoerder van de Rijksvoorlichtingsdienst weten.

 1. Pin-upmodel doet boekje open over dronken nacht met prins Harry: “Hij was als een beest”
  PREMIUM
  Royalty

  Pin-upmodel doet boekje open over dronken nacht met prins Harry: “Hij was als een beest”

  In zijn biografie ‘Reserve’ neemt prins Harry (38) geen blad voor de mond. Hij doet uit de doeken hoe hij zijn maagdelijkheid verloor, schrijft zonder schaamte over zijn penis en deelt straffe anekdotes van toen hij nog een feestbeest was. Spraakmakende verhalen, al krijgt de prins nu een koekje van eigen deeg: het Britse model Nicola McLean (41) beleefde naar eigen zeggen een “wilde dronken nacht” met de prins - terwijl ze getrouwd was - en is niet van plan om daarover te zwijgen. “Harry stak zijn hand uit en pakte me plots vast.”
 2. Jeremy Clarkson stuurt verontschuldiging naar Harry en Meghan, maar die wijzen hem af: “Hij sprak enkel Harry aan”
  Royalty

  Jeremy Clarkson stuurt veront­schul­di­ging naar Harry en Meghan, maar die wijzen hem af: “Hij sprak enkel Harry aan”

  Oud-‘Top Gear’-presentator Jeremy Clarkson (62) - die in zijn column in ‘The Sun’ enkele gruwelijke opmerkingen schreef over Meghan Markle - heeft zich naar verluidt geëxcuseerd door een mail te sturen naar de hertog en hertogin van Sussex. Dat laat de presentator zelf weten in een bericht op Instagram. Zijn verontschuldigingen lijken echter te laat te komen. Amazon Prime besloot de samenwerking met Clarkson stop te zetten, en ook Harry en Meghan zijn niet onder de indruk van de excuses.
 3. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
  Livios

  Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

  Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.
 4. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).