Op de foto: koningin Mathilde.
Volledig scherm
Op de foto: koningin Mathilde. © Photo News

Koningin Mathilde waarschuwt: “Uit deze pandemie kunnen we lessen trekken”

RoyaltyDe wereld moet zich niet al te veel laten afleiden door de coronacrisis om de afgesproken duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties te halen. Er is een nieuwe krachtige impuls nodig, zei koningin Mathilde maandag in een speech tijdens een bijeenkomst van SDG Changemakers in Rotselaar.

 1. Heisa om interview met prinses Diana veroorzaakt crisis bij BBC: “We nemen dit héél serieus”
  Royalty

  Heisa om explosief interview met prinses Diana veroor­zaakt crisis bij BBC: “We nemen dit héél serieus”

  De BBC heeft formeel besloten een nieuw onderzoek te starten naar het omstreden televisie-interview met prinses Diana uit 1995. Dat doet de Britse omroep na claims van haar broer Earl Spencer (56), die beweert dat journalist Martin Bashir (57) destijds onwettig handelde om haar vertrouwen te winnen en haar zo voor de camera’s te krijgen. Volgens juridische experten kan de BBC zelfs geconfronteerd worden met een onderzoek van Scotland Yard.
 1. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 2. Koningin Mathilde bezoekt zuivelbedrijf Inex: “Zij toonde heel veel interesse in duurzaamheid”

  Koningin Mathilde bezoekt zuivelbe­drijf Inex: “Zij toonde heel veel interesse in duurzaam­heid”

  Koningin Mathilde heeft woensdagvoormiddag een bezoek gebracht aan zuivelbedrijf Inex in de Houtemse deelgemeente Bavegem. De koningin maakte kennis met het bedrijf en sprak er met enkele personeelsleden. “Koningin Mathilde toonde heel veel interesse in duurzaamheid en sprak haar waardering uit voor het personeel. Dat heeft mij aangenaam verrast”, zegt CEO Steven Dierickx trots.
 1. Erik Van Looy: "Fatma betekent vlekkeloos, hopelijk verloopt het ook vlekkeloos"
  Play
  De Slimste Mens Ter Wereld

  Erik Van Looy: "Fatma betekent vlekkeloos, hopelijk verloopt het ook vlekkeloos"

 2. Drama in Free Love Paradise: "ik walg van je!"
  Play

  Drama in Free Love Paradise: "ik walg van je!"