Mathilde stapt het vliegtuig af op een vorige Unicef-missie, toen in Laos.
Volledig scherm
PREMIUM
Mathilde stapt het vliegtuig af op een vorige Unicef-missie, toen in Laos. © Photo News

Koningin Mathilde reist in drie maanden de wereld rond: 67 uur op het vliegtuig, 61.000 kilometer in de lucht

RoyaltyRuim 67 uur op het vliegtuig en ruim 61.000 kilometer in de lucht: koningin Mathilde (50) werkt dit voorjaar haar drukste reisprogramma ooit af. Ze trekt de komende drie maanden naar vier landen. Blikvanger wordt de archeologische reis naar Egypte, mét dochter Elisabeth (21). Verder doet ze Bangladesh, Zuid-Afrika en Vietnam aan.

 1. 50 jaar geleden brak ze zijn hart, nu zet Charles voor haar zijn zoon aan de deur: de grote triomf van Queen Camilla
  PREMIUM
  Royalty
  10

  50 jaar geleden brak ze zijn hart, nu zet Charles voor haar zijn zoon aan de deur: de grote triomf van Queen Camilla

  De kleinkinderen van Camilla (75) worden getipt voor een opvallende rol op de kroning van koning Charles III (74) in mei, en zijzelf zou nadien simpelweg door het leven gaan als ‘de Queen’. De ultieme overwinning van de voormalige minnares, die Charles precies 50 jaar geleden tot wanhoop dreef. Nu is haar positie zo sterk dat de koning zijn eigen zoon uit Frogmore Cottage zette omdat hij haar aanviel. De kroniek van Camilla’s onmogelijk geachte zegetocht. “Ze papte aan met Charles om haar man een lesje te leren.”
 1. Prinses Madeleine van Zweden zwicht onder kritiek en keert terug uit Florida: “Ze rukt kinderen weg uit veilige omgeving”
  PREMIUM
  Royalty
  3

  Prinses Madeleine van Zweden zwicht onder kritiek en keert terug uit Florida: “Ze rukt kinderen weg uit veilige omgeving”

  “Ze ontvlucht haar koninklijke plichten.” De Zweden portretteren haar als een luie prinses en het Zweedse hof is haar non-stop verhuizingen naar het buitenland beu: prinses Madeleine (41) krijgt bakken kritiek over zich heen. In het verleden heeft de prinses - ondanks alle commentaar - altijd precies gedaan wat ze wou, maar nu lijkt Madeleine toch te buigen naar de wil van haar familie... en die van het Zweedse volk. Waarom laat ze net nu haar hele leven, en dat van haar man Chris en de kinderen, in Miami vallen?