Camilla Parker Bowles
Volledig scherm
PREMIUM
Camilla Parker Bowles © Photo News

Koningin-gemalin maakt komaf met eeuwenoude traditie: Camilla vervangt hofdames door haar beste vriendinnen

RoyaltyKoningin-gemalin Camilla Parker Bowles (75) maakt komaf met een eeuwenoude traditie aan het Britse hof. De wederhelft van koning Charles (74) vervangt de gebruikelijke hofdames door zes van haar beste vriendinnen, die ze aanduidt als ‘Queen’s companions’. En da’s niet de enige verandering die het kersverse koningspaar doorvoert.

2 reacties

 • Lucien Mertens

  2 maanden geleden
  Tja de ene mag al wat méér dan de andere nietwaar...
 • louis thijs

  2 maanden geleden
  Als dat maar goed komt. Camilla heeft een serieus alcoholprobleem en is hiervoor speciaal richting buitenland getrokken om daar samen met een paar vriendinnen zo gezegd te gaan ontstressen. maar het was om af te kicken van alcohol, omdat ze ondertussen niet meer dronk maar zoop.
 1. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
  Livios

  Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

  Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.
 2. Opnieuw zorgen om prinses Charlene die zich volledig op haar geloof stort: “Haar ouders zijn zelfs naar Monaco verhuisd”
  PREMIUM
  Royalty

  Opnieuw zorgen om prinses Charlene die zich volledig op haar geloof stort: “Haar ouders zijn zelfs naar Monaco verhuisd”

  Afgelopen woensdag blies prinses Charlene van Monaco 45 kaarsjes uit. Een bijzondere gebeurtenis, maar de feestelijkheden werden op het laatste moment geannuleerd. Het zou dan ook opnieuw bergaf gaan met de prinses, die nu al twee jaar achtervolgd wordt door fysieke en mentale problemen. In die mate dat Charlenes ouders zelfs naar Monaco verhuisd zijn om voor haar te zorgen. De prinses zelf zou zich ‘als een bezetene’ op haar geloof hebben gestort. “Pater Penzo, de priester van het prinselijk paleis, is haar grootste vertrouweling geworden.”