Koningin Elizabeth.
Volledig scherm
Koningin Elizabeth. © AP

Koningin Elizabeth mag alleen nog met familielid op pad

RoyaltyKoning Elizabeth (95) zal in het vervolg bij officiële verplichtingen worden bijgestaan door een familielid. Volgens The Telegraph is dat besloten nadat de Queen afgelopen week op het laatste moment een bezoek aan Noord-Ierland moest afzeggen omdat ze van haar artsen rust moest houden. Later werd bekend dat Elizabeth een dag in het ziekenhuis had gelegen.

 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 2. Journalist BBC biedt excuses aan voor beledigen Britse royals
  Royalty
  1

  Journalist BBC biedt excuses aan voor beledigen Britse royals

  De journalist die een veelbesproken BBC-documentaire over de prinsen William (39) en Harry (37) maakte, heeft zich verontschuldigd voor eerdere beledigingen aan het adres van enkele leden van de Britse koninklijke familie. Amol Rajan scheef in 2012 een artikel waarin hij de inmiddels overleden prins Philip een “racistische grappenmaker” noemde en de publieke rol van William en zijn vrouw Kate Middleton (39) als “totaal bedrog” kwalificeerde.