Fotomontage HLN
Volledig scherm
© Fotomontage HLN

Koningin Elizabeth krijgt nieuwe corgi voor haar verjaardag

RoyaltyKoningin Elizabeth kreeg voor haar officiële verjaardag, op zaterdag op 12 juni, een bijzonder cadeau van haar zoon prins Andrew: een nieuwe corgi pup. Dat melden Britse media. De naam van het beestje is nog onbekend. 

2 reacties

 • Nellie Nellie

  1 maand geleden
  @ marianne, is ook geen foto van de pup, is op andere gelegenheid genomen
 • Marianne Van den Lemmer

  1 maand geleden
  en Corgi heeft punt-oren. Schattig beestje, maar geen corgi.
 1. Een dappere Elisabeth, ontroering bij Mathilde en de ‘verborgen’ boodschap van Delphine: zo verliep de nationale feestdag
  Play
  Royalty

  Een dappere Elisabeth, ontroering bij Mathilde en de ‘verborgen’ boodschap van Delphine: zo verliep de nationale feestdag

  Woensdag werd in ons land de 140ste editie van de Nationale Feestdag gevierd. Toch zag die er dit jaar vanwege het noodweer en de coronacrisis net iets anders uit. Zo ging de traditionele plechtigheid op het Paleizenplein in Brussel er deze editie veel soberder aan toe. Het militair en burgerlijk defilé vonden wel degelijk plaats, maar voor het traditionele vuurwerk en het volksfeest was het nog te vroeg. Toch werd het hoe dan ook een unieke editie: alle ogen stonden gericht op de leden van de Koninklijke familie, die dit jaar met meer dan één primeur konden uitpakken.
 2. “Niet één, maar vier boeken onderweg: prins Harry sluit uiterst lucratieve deal met uitgeverij”
  Royalty

  “Niet één, maar vier boeken onderweg: prins Harry sluit uiterst lucratieve deal met uitgeverij”

  Dat prins Harry (36) z'n memoires zou uitbrengen, was al langer bekend - tot groot ongenoegen van de Britten. Maar de prins zou nog wel meer schrijfsels in petto hebben. Met uitgeverij Penguin Random House heeft hij een deal voor vier boeken gesloten, waarbij ook z'n echtgenote Meghan Markle een graantje mag meepikken. Dat schrijft Daily Mail. Opvallend: het tweede boek van Harry zou pas gepubliceerd worden als de Queen overleden is.