Volledig scherm
© Photo News

Koning Filip laat in zijn hart kijken: “Ik voelde me slecht behandeld in mijn jeugd”

Royalty“In mijn jeugd kende ik veel problemen op school. Ik voelde me slecht behandeld. Het was niet gemakkelijk voor mij.” Met die opzienbarend openhartige - en dappere - uitspraak heeft koning Filip uitzonderlijk diep in zijn hart laten kijken.

59 reacties

 • maggy Manderfeld

  2 jaar geleden
  Alle respect voor mijn koning & zijn gezin . Anders dan zijn vader heeft hij een (parcour sans fautes gedaan ) Al zullen sommige strekkingen in dit land het tegengestelde beweren ....
 • Ine Van Cauwenberg

  2 jaar geleden
  Ik begrijp hem, heb het ook meegemaakt, voor mij is hij een lieve man, hij is een goeie koning, doe zo voort!!!! Xxx
 • Katherine Baker

  2 jaar geleden
  Ik denk dat hij geen warm nest kreeg en dat Koning Boudewijn een soort van surrogaat papa was voor hem. Maar dat kan de eigen vader nooit niet vervangen. Gelukkig beseft hij nu hoe het wel moet met zijn eigen kinderen. Die zullen geen aandacht of liefde tekort komen.
 • Filip Berth

  2 jaar geleden
  Ik heb medelijden met de koning.Wat een triestig leven had hij als jongen.Geld maakt niet gelukkig. Als ik kijk naar mijn zonen hoe zij omringd werden met liefde dan ben ik blij dat we gewone mensen zijn Toch proficiat aan de koning en de koningin voor de wijze waarop zij dit anders aanpakken dan de vorige koning.Hun kinderen groeien op in een liefdevolle omgeving.Dat zie je aan de laatste reis van Mathilde met haar dochter.
 • Alfred LEEMANS

  2 jaar geleden
  Maar toch levende in een luxe die voor een gewone sterveling niet bestaat. Waarom dan klagen?
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Vlaamse Lise mag volkslied zingen bij tv-show Ellen DeGeneres, maar vergeet plots de tekst
  Play

  Vlaamse Lise mag volkslied zingen bij tv-show Ellen DeGeneres, maar vergeet plots de tekst

 2. Is een IKEA-kast in elkaar steken dé ultieme relatietest?
  Play
  Da's Liefde

  Is een IKEA-kast in elkaar steken dé ultieme relatie­test?