Koning Filip en prinses Delphine.
Volledig scherm
Koning Filip en prinses Delphine. © Belgische Monarchie/Monarchie belge/Belgian Monarchy

Koning Filip en prinses Delphine ontmoeten elkaar voor het eerst tijdens drie uur durende lunch: “Een bijzonder gesprek”

RoyaltyOpmerkelijk nieuws van het Koninklijk Paleis in Brussel. Koning Filip (60) laat weten dat de eerste persoonlijke ontmoeting met prinses Delphine (52) inmiddels achter de rug is. In een verklaring, die het paleis heeft vrijgegeven, spreekt het koningshuis van “een bijzonder gesprek” dat hen de gelegenheid gaf “om elkaar te leren kennen.”

49 reacties

 • Elsje Monserez

  6 maanden geleden
  Hij had wel veel tijd nodig om tot inzicht te komen. Toch schoon dat hij de stap heeft gezet naar zijn zus. Albert is een lafaard die zijn verantwoordelijkheid niet neemt
 • DENISE VANDAELE

  6 maanden geleden
  Een mooi gebaar maar wel rijkelijk laat want hij weet al sedert jaar en dag dat het zijn halfzuster is! Nu lijkt de ontmoetng, zoals reeds eerder gesteld, bedoeld om zijn populariteit wat aan te zwengelen!
 • Eduard Vanderheyden

  6 maanden geleden
  Filip is veel nuchterder en toont respekt. Iets wat je van Albert niet kan zeggen. Proficiat Filip.
 • Nancy De Cloedt

  6 maanden geleden
  Dit is heel Nobel en er hangt een ontspannend sfeertje.De volgende foto is met de ganse familie .Proficiat met die mooie verzoening 
 • freddy cardoen

  6 maanden geleden
  Het is misschien wel een mooi gebaar naar Delphine toe maar het zou beter geweest zijn van dat in de privésfeer te houden . Nu lijkt het of dit is gedaan om zijn populariteit te vergroten .
 1. Nederlandse gravin Eloise van Oranje onder vuur na coronafeestje in het park
  Royalty
  18

  Nederland­se gravin Eloise van Oranje onder vuur na corona­feest­je in het park

  De Nederlandse gravin Eloise van Oranje (18) heeft de coronaregels aan haar laars gelapt. De dochter van prins Constantijn (50) en prinses Laurentien (54) werd op een feestje in het park gespot met tientallen jongeren. Van mondmaskers of de ‘anderhalvemeterregel’ was absoluut geen sprake. Haar management heeft ondertussen gereageerd en zegt dat de groep mensen met wie ze aan het feesten was haar huisgenoten zijn.
 1. Camping Coppens: Monique, Beau en Nora gaan voor het eerst in Zweden schaatsen
  Play

  Camping Coppens: Monique, Beau en Nora gaan voor het eerst in Zweden schaatsen

 2. Herken jij het nummer dat Senne en Lokko achterstevoren spelen?
  Play
  Popquiz

  Herken jij het nummer dat Senne en Lokko achterste­vo­ren spelen?