Volledig scherm
© RTBF

Koning Filip en Mathilde geven opmerkelijk interview over 20 jaar huwelijk: “We wilden ons niet meteen tonen, we verstopten ons voor het land”

RoyaltyKoning Filip (59) en koningin Mathilde (46) vieren binnenkort hun twintigste huwelijksverjaardag. Om de gelegenheid extra in de verf te zetten, heeft ons vorstenpaar een exclusief interview gegeven aan de Franstalige omroep RTBF. Tijdens het gesprek blikken Filip en Mathilde openhartig terug op hun huwelijk. En bekennen ze ook enkele opvallende wetenswaardigheden.

28 reacties

 • Wilfried Vanden Berg

  1 jaar geleden
  De verkoper van Vlaanderen aan Wallonie . En hij is er nog fier op ook.
 • Jean West

  1 jaar geleden
  Wat is 20 jaar als de ganse familie al sinds 1830 de grote sier uithangt op kosten van een ander de werkende Belg die met moeite rond komt.
 • Dominique Meunier

  1 jaar geleden
  Heel mooi koppel, heel veel klasse , intelligentie , uitstraling ! Allebei knappe warme mensen .Ben fier om Belg te zijn. De toekomstige Koningin later zal alles geerfd hebben van haar ouders .Vive la Belgique !
 • Nikolaas Bouman

  1 jaar geleden
  Het zijn lieve mensen maar niet bestand tegen de ruwe werkelijkheid in België. Als ik ze zo zie zitten zijn ze niet van deze tijd.
 • Jules Vermeers

  1 jaar geleden
  Een prachtig koning koppel waar niets over te zeggen valt en met prachtige kinderen, het is ons koningshuis en dat moet zo blijven wat de andere gekken ook beweren.
 1. Lize Feryn en Guga Baúl testen hoeveel geduld hun partner heeft met deze hilarische prank
  Play
  Da's Liefde

  Lize Feryn en Guga Baúl testen hoeveel geduld hun partner heeft met deze hilarische prank

 2. Lauren Versnick over Jens Dendoncker: "Alsof er een briesend paard naast mij in bed ligt"
  Play

  Lauren Versnick over Jens Dendoncker: "Alsof er een briesend paard naast mij in bed ligt"