Delphine van Saksen-Coburg.
Volledig scherm
Delphine van Saksen-Coburg. © EPA

Koning Filip (60) zwijgt nu Delphine (52) officieel prinses van België is

Koning Filip (60) reageert niet op het feit dat zijn halfzus Delphine voortaan officieel deel uitmaakt van de familie Saksen-Coburg. Dat bevestigt de woordvoerder van het paleis, Rafike Yilmaz. Ook het koninklijk paleis zal op geen enkele officiële manier bekend maken dat onze dynastie is uitgebreid met twee prinsessen en een prins. Naast Delphine (52) mogen ook haar kinderen Joséphine (17) en Oscar (12) vanaf nu die titel dragen. De achternaam Saksen-Coburg krijgen ze in tegenstelling tot hun moeder niet, ze blijven O’Hare heten, zoals hun vader James.

47 reacties

 • mike tann

  4 maanden geleden
  Zou een mooi gebaar zijn, moesten Filip en Mathilde hen eens prive uitnodigen. Beter overeenkomen dan later nog meer miserie.
 • joan vliegen

  4 maanden geleden
  Ik vond het zich opofferen voor wat zijn voorvaderen hadden misdaan in Congo toen een groots gebaar van Filip. Een kort bericht binnekort nemen we contact op zus was voldoende nu is het moeilijk. Luisteren naar uw vader als die getuigt van ongevoelige uitsluiting van zijn eigen kind is niet koninklijk. Allesbehalve. Overstijg uw vader Filip en open uw armen voor uw zus. Na de media storm. Ze wil uw geld titel of eer niet gewoon geen eenzame wees zijn. Arme vrouw
 • nicole desseyn

  4 maanden geleden
  Ze heeft haar deel van de latere erfenis ze moet hen nu met rust laten de koning heeft gelijk dat hij daarop niet reageert aan ieder die zijn biologische ouders zoekt bezin eer je begint je weet het soms beter niet
 • Erik Kellens

  4 maanden geleden
  Als het zogezegd voor de poen te doen was bij haar, was ze waarschijnlijk beter Boël gebleven. Wat de troonopvolging betreft, rare redenering, zij vroeg geen toestemming aan de koning om te huwen, daarom kan ze geen troonopvolgster zijn...papa erkende zijn dochter niet, hoe kon papa dan toestemming geven om te huwen?
 • Gilbert Van den Berghe

  4 maanden geleden
  Wat en hoe zou de Koning dan moeten reageren ? Kom nieuw prinsesje, ik heb nog wel een vleugel vrijstaan in mijn paleis, trek er maar in ? Komaan zeg , ze deed het er allemaal niet voor. Mijn voeten ja...Als ze het er niet voor deed, waarom mochten de advocaten er dan voor gaan ? Dan had ze toch stop gezegd? En wat heeft Filip te maken ( zie reacties) met anderen in de familie die ook al eens een schuine schaats liepen ? Kijk rond in uw straat , geven deze daar ook reacties op ?
 1. Set van tv-serie Peaky Blinders wordt vaccinatiecentrum
  Play
  covid-19

  Set van tv-serie Peaky Blinders wordt vaccinatie­cen­trum

 2. Miss België Celine Van Ouytsel verklapt welk gênante situatie vermeden werd door haar val bij de verkiezingsshow
  Play

  Miss België Celine Van Ouytsel verklapt welk gênante situatie vermeden werd door haar val bij de verkie­zings­show