Koning Charles en prins Harry in betere tijden, 2019.
Volledig scherm
Koning Charles en prins Harry in betere tijden, 2019. © Samir Hussein/WireImage

“Koning Charles wil Harry op kroning, maar daar is William het niet mee eens”

RoyaltyIn mei wordt koning Charles (74) officieel tot koning van Groot-Brittannië gekroond. De kroning zelf krijgt steeds meer vorm, maar over de gastenlijst blijven vraagtekens bestaan. Zal jongste zoon Harry (38) bijvoorbeeld de feestelijkheden mogen bijwonen? Wel als het van de koning afhangt, maar broer William (40) ligt dwars, schrijft The Mail on Sunday.

 1. Sloeg prins Constantijn Alexios van Griekenland een getrouwd model aan de haak? “Ze kusten en omhelsden elkaar”
  PREMIUM
  Royalty

  Sloeg prins Constan­tijn Alexios van Grieken­land een getrouwd model aan de haak? “Ze kusten en omhelsden elkaar”

  Elke generatie royals kent zo zijn prinselijke hartenbrekers. In Griekenland neemt Constantijn Alexios van Griekenland en Denemarken (24) - Tino voor de vrienden - die rol op zich. Hoewel hij het grootste deel van zijn leven bewust onder de radar bleef, laat de prins af en toe van zich horen. En hoe. Zijn nieuwste verovering is Poppy Delevingne, een gegeerd model én getrouwde vrouw.
 2. Nu hij Harry én Andrew uit hun huizen zet: familie keert zich tegen Charles door “wrede wraakoefening”
  PREMIUM
  ROYALTY

  Nu hij Harry én Andrew uit hun huizen zet: familie keert zich tegen Charles door “wrede wraakoefe­ning”

  “Not my king!” Overal waar koning Charles (74) zich laat zien, wordt hij begroet door manifestanten. Het volk staat niet als één blok achter hun koning, en zelfs zijn eigen familie lijkt hem de rug te keren, nu na Harry (38) ook Andrew (63) de sleutels van z’n huis moet inleveren, aldus ‘Dag Allemaal’. En het zijn niet enkel de vele schandalen rond Andrew die maakten dat de Britse koning zijn broer aan de deur zet.