Prins Harry en Meghan Markle
Volledig scherm
Prins Harry en Meghan Markle © AFP

Koning Charles hakte nog steeds geen knoop door: worden Archie en Lilibet prins en prinses?

RoyaltyPrins Archie en prinses Lilibet? Niets is zeker. Volgens royalty-experten hakte koning Charles (73) nog geen knopen door wat de koninklijke titels van zijn kleinkinderen betreft. De spanningen tussen hem, zijn jongste zoon Harry (38) en diens vrouw Meghan Markle (41) zouden daarom nóg hoger oplopen.

3 reacties

 • Luc Verbeek

  2 maanden geleden
  Het lijkt mij een totaalpakket en geen ikea-kast met allerlei mogelijk variaties . Dus : of het ene of het andere . Opportunisme krijgt een extra dimensie . Hopelijk kiezen ze juist .
 • patrick de bock

  2 maanden geleden
  Als de ouders afstand doen van alle titels, dan is het toch d’office gedaan voor de nakomelingen?
 • Karine Roeland

  2 maanden geleden
  Harry en Meghan hebben duidelijk gemaakt dat ze willen breken met de familie van Harry. De kinderen kunnen er niets aan doen dat hun moeder een soap actrice is. Die wel profiteert van de rijkdom en naam, maar verder breekt met de verplichting die eraan vasthangt. Tenslotte wonen ze ook niet meer in de UK.
 1. Koningin Máxima verrast met passie voor borduren: "Het heeft vele kanten en geeft voldoening”
  Royalty

  Koningin Máxima verrast met passie voor borduren: "Het heeft vele kanten en geeft voldoening”

  De droom van koningin Máxima is woensdag in vervulling gegaan met de onthulling van de nieuwe gordijnen voor het koninklijk paleis. In het TextielMuseum in Tilburg opende de koningin de tentoonstelling ‘Koninklijk borduren - verhalen en vakmanschap’. Een extra betekenisvol moment voor de Nederlandse koningin, want zij is al veel langer gebeten door borduren. "Waarom niet? Handwerken heeft zo veel kanten, het geeft voldoening.’’
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.