Volledig scherm
© Photo News

Koning Albert praat voor het eerst over grootmoeder Elisabeth in nieuwe docu

RoyaltyVoor het eerst in jaren geeft koning Albert II (86) nog eens een interview. De voormalige vorst komt volgende maandag aan bod in een France 3- documentaire over z’n grootmoeder, koningin Elisabeth. Mét toestemming van zijn zoon dit keer, want de vorige keer dat Albert met de pers sprak, leidde dat tot een rel met koning Filip.

2 reacties

 • Eli Bos

  3 weken geleden
  Dat was het enige koningskoppel dat een koning en koningin waard was. In het vaderland gebleven tijdens WOI om de bevolking te steunen terwijl de lafaards van de ministers waren gaan lopen. Sommige zaken veranderen nooit.
 • Emi Hergersberg

  3 weken geleden
  Blijkbaar kunstzinnige vrouw. Kunstzinnigheid die ook wat in de genen van Delphine zit ?
 1. Prins Andrew probeert willekeurige vrouw op het internet in te lijven als getuige: “Ik schrok me rot, hij is heel wanhopig”
  Royalty

  Prins Andrew probeert willekeuri­ge vrouw op het internet in te lijven als getuige: “Ik schrok me rot, hij is heel wanhopig”

  Het ziet er niet goed uit voor de Britse prins Andrew (60), die al maandenlang beschuldigd wordt van verkrachting en betrokkenheid bij het Epstein-schandaal. De hertog van York zou nu wel erg wanhopige maatregelen hebben genomen in de hoop zijn reputatie te herstellen. Zo contacteerde zijn personeel Molly Skye Brown, een willekeurige vrouw op het internet die in zijn onschuld gelooft.
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Arnold Schwarzenegger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"
  Play

  Arnold Schwarzen­eg­ger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"