Volledig scherm
© Photo News

Koning Albert II geeft toe dat hij vader is van Delphine Boël

Koning Albert II (85) is de biologische vader van Delphine Boël (51), zo wijst DNA-onderzoek uit. Dat laat zijn advocaat, Alain Berenboom, weten. De koning zal ook niet langer juridisch betwisten dat hij de wettelijke vader is. “Albert II zal Boël in zijn testament opnemen op hetzelfde niveau  als zijn andere kinderen”, dat zei Berenboom vanavond in een interview met VTM NIEUWS. 

124 reacties

 • andre wouters

  12 maanden geleden
  Zij is de enige die op haar vader gelijkt...... En dan nu het dna van de andere nog vergelijken of dat ook juist is.
 • Frederic Vandeputte

  12 maanden geleden
  Triestig .. hoe kan een man die niet eens de verantwoordelijkheid wil dragen voor zijn eigen kind, de verantwoordelijkheid dragen voor een volledig volk...
 • Cecarine De Smet

  12 maanden geleden
  Hopelijk beseft Albert hoe hij zijn eigen kind verloochent heeft in het publiek en haar daarmee diep gekwetst, aksook zijn kleinkinderen van deze dochter. En zo staalhard publiek liegen......neen dat apprecieer ik niet, over wat heeft die nog gelogen? En zo iemand is onze koning geweest!! Hiervoor heb ik geen respect!! Ook niet voor Paola, want zij heeft hier geen mooie rol in gespeeld!!
 • Dominique Vanmullem

  12 maanden geleden
  nog één om te onderhouden met belastingsgeld.
 • Lieve Demuynck

  12 maanden geleden
  Je eigen vlees en bloed verloochenen, een grotere lafaard kan je toch niet zijn !
 1. Nieuw Epstein-dossier legt de leugens van de Britse prins bloot: “Andrew stelde vakantie met Fergie en hun dochters uit voor een trip naar ‘pedo-eiland’”
  PREMIUM
  Royalty

  Nieuw Ep­stein-dos­sier legt de leugens van de Britse prins bloot: “Andrew stelde vakantie met Fergie en hun dochters uit voor een trip naar ‘pe­do-ei­land’”

  Prins Andrew (60) loog toen hij ontkende bij Jeffrey Epstein te hebben gelogeerd, verruilde een gezinsvakantie voor een verblijf op ‘orgie-eiland’, en prinses Beatrice staaft het alibi niet waarmee haar vader ontkracht dat hij met een minderjarig meisje sliep. Een uitgebreid nieuw dossier doorprikt verder het relaas van de zoon van de Queen over zijn relatie met de veroordeelde pedofiel.
 1. Vuurwerk in de Q Lounge met Laura Tesoro en Loïc Nottet
  Play
  Qmusic

  Vuurwerk in de Q Lounge met Laura Tesoro en Loïc Nottet

 2. Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"
  Play

  Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"