Koo, Barbara en Jonas
Volledig scherm
PREMIUM
Koo, Barbara en Jonas © Getty Images/DR

“Koning Albert dwong Filip om met dat ‘gewone Vlaamse meisje’ te breken”: deze royal exen grepen naast een kroontje

Royalty2022 is geen goed jaar voor de liefde bij de royals. Dit jaar sneuvelden al twee koninklijke relaties: na 25 jaar huwelijk is Iñaki Urdangarin op een affaire betrapt en bezint Cristina van Spanje zich over hun toekomst samen. In Luxemburg blies prins Louis zijn verloving met Scarlett af. Zij grijpt dus naast een prinsessentitel, maar ze is lang niet de eerste. Maak kennis met de kandidaat-royals die het altaar (net) niet haalden, door ontrouw, bemoeizuchtige ouders en zelfs een erotische film. “Van de ene dag op de andere waren mijn carrière en reputatie onherstelbaar beschadigd.” 

5 reacties

 • Rony Van Lancker

  1 maand geleden
  Ik hoop dat dat meisje uiteindelijk even gelukkig is geworden in een relatie als Zijne Majesteit Koning Filip met Hare Majesteit Koningin Mathilde. Zo mooi om zien!
 • Sylvain Helsen

  1 maand geleden
  Ik vind dat Vlaanderen dit incident bij Albert op zodanige manier betaald moet zetten dat zijn Koninklijke Titel per direct moet worden ingetrokken. Zodanig dat hij voortaan als een gewoon Belgisch mannetje door het leven moet gaan. Dus geen Koning meer! En ook geen Prins! En zelfs die nationaliteit kunnen we hem ook nog afpakken. Want hij is het bij nader inzien niet eens waard om als Belg te mogen worden beschouwd.
 • Eric Urkens

  1 maand geleden
  Ik vraag me af hoelang dit geprivilegieerde circus nog gaat overleven.
 • Luc Verstraelen

  1 maand geleden
  Was het probleem dat ze Vlaams was of niet van adel?
 • Henri Demeer

  1 maand geleden
  Ze heeft geluk gehad aan dit circus ontsnapt te zijn .