Lady Louise Windsor wordt omschreven als de perfecte royal.
Volledig scherm
PREMIUM
Lady Louise Windsor wordt omschreven als de perfecte royal. © Getty Images - Fotomontage HLN

“Knap, slim én plichtsbewust”: hoe Lady Louise Windsor (amper 18) uitgroeide tot favorietje van de Queen

RoyaltyHet ziet er naar uit dat Lady Louise Mountbatten-Windsor, de 18-jarige dochter van prins Edward (58) en zijn vrouw Sophie Rhys-Jones (57), de nieuwe rijzende ster is binnen het Britse koningshuis. Louise is niet alleen de favoriete kleindochter van Queen Elizabeth (96), ook het Britse volk heeft haar in de armen gesloten. De hoogste tijd dus om nader kennis te maken met deze jonge royal. “Louise zou de beschadigde reputatie van het koningshuis kunnen redden.”

3 reacties

 • karin verwimp

  2 maanden geleden
  Jongens toch. Hoe ze er uit ziet speelt toch geen rol? Plichtbewust, slim en met een hart voor het gewone volk zijn de enige zaken die tellen.
 • Marjan Frankie

  2 maanden geleden
  Dat ze maar ineens Queen word dat zou al die anderen pas echt aan de kant zetten want die zijn allen voor geen haar te vertrouwen
 • William Peeters

  2 maanden geleden
  M.a.w, ze loopt netjes in de maat.
 1. Van vrije opvoeding tot notoire controledrang: zo groot is de invloed van de Europese royals op hun dochters
  PREMIUM
  Royalty

  Van vrije opvoeding tot notoire controle­drang: zo groot is de invloed van de Europese royals op hun dochters

  Éérst moeder, dan pas koningin. Vroeger werden hun kinderen uitbesteed aan nanny’s, nu zorgen de koninklijke moeders zo veel mogelijk zelf voor de opvoeding van hun kroost. En dat gaat er binnen elk koningshuis opvallend verschillend aan toe: zo staat koningin Mathilde (49) erop haar dochters te disciplineren en heeft de Spaanse koningin Letizia (49) een notoire controledrang. De Noorse kroonprinses Mette-Marit (48) pakt het dan weer heel anders aan. Wij belichten in dit Moederdagweekend de meest bijzondere moeder-dochterrelaties aan de Europese hoven.
 2. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.