Prins William en acteur William Shatner.
Volledig scherm
Prins William en acteur William Shatner. © AP/Reuters

Klimaatexperten in de wolken met uitspraken prins William, William Shatner iets minder: "Hij snapt het niet”

ROYALTYWilliam Shatner (90), die deze week als oudste persoon ter wereld een ritje naar het heelal maakte, is het niet eens met de kritiek van de Britse prins William (39) op het ruimtetoerisme. Volgens de prins zou het beter zijn mochten “de grootste breinen” zich concentreren op het redden van de planeet. “Hij is een vriendelijke jongen, maar zit fout”, reageert Shatner. Klimaatexperten zijn wel grote fan van de uitspraken van de hertog. 

3 reacties

 • Argus Vercauteren

  1 maand geleden
  Prins William heeft ergens wel een punt, maar zelf is hij ook niet het lichtend voorbeeld. Als de prins werkelijk om het klimaat gaf dan had hij niet gekozen voor een groot gezin. We zijn met teveel op deze planeet, maar dat is en blijft een (politiek) taboe.
 • Léon-Bernard Giot

  2 maanden geleden
  3.000.000.000.000 bomen planten is dé énige oplossing . . . hoeveel heeft hij er al geplant ! ? ? ? ?
 • Patrick Verschelde

  2 maanden geleden
  Blablabla, William zoekt enkel iets om hun imago op te poetsen na de debacles met Edward en Harry.
 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.