Prins Christian van Denemarken vierde zijn 16e verjaardag door te poseren voor nieuwe foto's, die door het hof werden vrijgegeven.
Volledig scherm
Prins Christian van Denemarken vierde zijn 16e verjaardag door te poseren voor nieuwe foto's, die door het hof werden vrijgegeven. © DET DANSKE KONGEHUS

Kleine jongens worden groot: Deense prins Christian viert 16de verjaardag met nieuwe portretten

RoyaltyDe Deense prins Christian, oudste zoon van kroonprins Frederik (53) en kroonprinses Mary (49), mocht afgelopen weekend 16 kaarsjes uitblazen. Om de gelegenheid niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, werden nieuwe nieuwe portretten verspreid door het Deense hof. En het moet gezegd: volgens de royaltyfans oogt Christian stilaan écht volwassen.

  1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
    Spaargids.be

    Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

    De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.