De Noorse prinses Ingrid Alexandra (centraal met lintje), de Zweedse prinses Estelle (in lichtblauwe jurk), prins Charles van Luxemburg (uiterst rechts), de Nederlandse prinses Amalia (achteraan links) en prinses Elisabeth (achteraan rechts).
Volledig scherm
PREMIUM
De Noorse prinses Ingrid Alexandra (centraal met lintje), de Zweedse prinses Estelle (in lichtblauwe jurk), prins Charles van Luxemburg (uiterst rechts), de Nederlandse prinses Amalia (achteraan links) en prinses Elisabeth (achteraan rechts). © AFP

Klaar voor de troon: Noorse, Nederlandse en Belgische kroonprinsessen leunen op elkaar voor steun

RoyaltyZe zitten allemaal in hetzelfde schuitje en zullen ooit de troon bestijgen. Maar voor het zover is kunnen prinses Elisabeth (20), de Nederlandse Amalia (18) en de Noorse Ingrid Alexandra (18) bij elkaar terecht voor steun en houvast. Dat bleek nog maar eens tijdens het officiële verjaardagsfeest voor Ingrid, waarop ook de andere toekomstige vorstinnen present tekenden. Welke cadeaus werden er uitgedeeld? Wat droegen de prinsessen? En wat weten we over de jarige? “Ook hun moeders - die zichzelf de ‘M-Club’ noemden - vonden steun bij elkaar.”

4 reacties

 • Hilde Weymeersch

  2 maanden geleden
  Ze zouden beter op de bevolking steunen. Van hen komen de zuurverdiende cenjte.
 • Patrick Vandeputte

  2 maanden geleden
  Prinsen en prinsessen horen thuis in sprookjes maar niet meer in de hedendaagse wereld.
 • Anne JACOBS

  2 maanden geleden
  Nederlandse Princes staat er wel, met beide voetjes op de grond en geen blad voor haar mond. Heeft ze wel gelukkig meegekregen van haar ouders.
 • marc rooms

  2 maanden geleden
  Royalty.. is nog ok in een disney verhaal maar niet meer van deze maatschappij.