Photo News
Volledig scherm
© Photo News

KIJK. Kate Middleton stelt zenuwachtige man die met haar op de foto wil op aandoenlijke wijze gerust

RoyaltyOp dinsdag was Kate Middleton (41) in Leeds om haar nieuwe campagne ‘Shaping Us’, die awareness moet creëren rond het belang van de eerste levensjaren van een kind, te promoten. De echtgenote van prins William (40) bracht daarnaast ook een bezoekje aan de zogenaamde Leeds Kirkgate Market. Het is toen dat Kate aangesproken werd door een wel erg zenuwachtige fan.

 1. 50 jaar geleden brak ze zijn hart, nu zet Charles voor haar zijn zoon aan de deur: de grote triomf van Queen Camilla
  PREMIUM
  Royalty
  10

  50 jaar geleden brak ze zijn hart, nu zet Charles voor haar zijn zoon aan de deur: de grote triomf van Queen Camilla

  De kleinkinderen van Camilla (75) worden getipt voor een opvallende rol op de kroning van koning Charles III (74) in mei, en zijzelf zou nadien simpelweg door het leven gaan als ‘de Queen’. De ultieme overwinning van de voormalige minnares, die Charles precies 50 jaar geleden tot wanhoop dreef. Nu is haar positie zo sterk dat de koning zijn eigen zoon uit Frogmore Cottage zette omdat hij haar aanviel. De kroniek van Camilla’s onmogelijk geachte zegetocht. “Ze papte aan met Charles om haar man een lesje te leren.”
 2. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
  Mijntelco

  Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

  Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.