Prins William, Kate Middelton en hun drie kinderen George, Charlotte en Louis.
Volledig scherm
Prins William, Kate Middelton en hun drie kinderen George, Charlotte en Louis. © BSRagency BACKGRID

Kate Middleton heeft rechtstreekse telefoonlijn met de Queen voor updates over kinderen

RoyaltyKate Middleton (39) heeft sinds haar huwelijk in 2011 met Prins William (38) een heel hechte band opgebouwd met Queen Elizabeth (94). Regelmatig belt de hertogin van Cambridge met de koningin om haar een update te geven over de kinderen. Kate heeft zelfs een directe telefoonlijn laten installeren.

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 2. Baron Aldo Vastapane verdacht van omkoping in Libisch miljoenendossier: “Dit zal de geruchten over de vader van prins Laurent weer aanwakkeren”
  PREMIUM
  Royalty
  4

  Baron Aldo Vastapane verdacht van omkoping in Libisch miljoenen­dos­sier: “Dit zal de geruchten over de vader van prins Laurent weer aanwakke­ren”

  Nu het dossier van de Libische fondsen die prins Laurent (57) nog te goed heeft blijft aanslepen, duikt er een nieuwe onfrisse affaire op. Om de zaak van de prins vooruit te helpen zou een zakenman in 2017 50.000 euro smeergeld hebben betaald aan een ambtenaar. En die zakenman is... multimiljonair Aldo Vastapane (95), ooit genoemd als minnaar van Laurents moeder Paola (83). Wij vroegen enkele royaltywatchers naar de geruchten die al jaren de ronde doen rond de beruchte baron. “Sommigen hebben er véél voor over om op een goed blaadje te blijven staan bij leden van de koninklijke familie.”
 1. Is een IKEA-kast in elkaar steken dé ultieme relatietest?
  Play
  Da's Liefde

  Is een IKEA-kast in elkaar steken dé ultieme relatie­test?

 2. Babette showt haar paaldans-skills aan haar date Jony in Blijven Slapen
  Play

  Babette showt haar paal­dans-skills aan haar date Jony in Blijven Slapen