Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Kate Middleton en prins William brachten bezoek aan visbar uit hun studententijd

RoyaltyDat ook royals af en toe nood hebben aan ontspanning hebben Kate Middleton (39) en haar echtgenoot prins William (38) gisteren bewezen. Na een drukke dag vol officiële verplichtingen hebben de twee een bezoekje gebracht aan de Anstruther Fish Bar, een visbar waar ze tijdens een studententijd vaste klant waren.

0 reacties

 1. Gewaagde privéfoto’s van feestende prinses Alexia zorgen voor ophef, koningshuis reageert ontstemd
  Royalty
  80

  Gewaagde privéfoto’s van feestende prinses Alexia zorgen voor ophef, konings­huis reageert ontstemd

  De Nederlandse prinses Alexia, dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima, studeert momenteel aan het Atlantic College in Wales. De 16-jarige Alexia geniet er duidelijk volop van het studentenleven, dat blijkt uit een pikante foto die is opgedoken op sociale media. Het beeld zorgt voor ophef in Nederland, aangezien de strenge mediacode verbiedt dat privébeelden van minderjarige royals getoond worden. De Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) heeft ondertussen gereageerd.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.