Volledig scherm
© Getty/AP - Fotomontage HLN

Kate Middleton confronteert Prins Andrew: “Blijf uit de buurt van mijn kinderen!”

RoyaltyDe vermeende banden tussen de Britse prins Andrew (59) en de van kindermisbruik en mensenhandel verdachte miljardair Jeffrey Epstein blijven aan beide kanten van de oceaan de gemoederen beroeren. De zaak bezorgt ook de leden van de Britse koninklijke familie heel wat kopzorgen, zo stellen paleismedewerkers van Buckingham Palace in Amerikaanse media. Kate Middleton heeft volgens hen haar oom Andrew gewaarschuwd om “ver weg te blijven van haar gezin”.

 1. Verguisde minnares van Spaanse Juan Carlos slaat terug: “Koningin Sofia bracht hem zélf mee ten val”
  PREMIUM
  Royalty

  Verguisde minnares van Spaanse Juan Carlos slaat terug: “Koningin Sofia bracht hem zélf mee ten val”

  De Spaanse ex-koning Juan Carlos (82) slijt zijn dagen momenteel in Abu Dhabi, in het gezelschap van Marta Gayá (71), die al dertig jaar aan z’n noden tegemoetkomt. Ondertussen schiet één van zijn voormalige minnaressen, prinses Corinna zu Sayn-Wittgenstein (56), op alles wat beweegt. In het bijzonder op koningin Sofia (81), die zij als het brein ziet achter de ondergang van de Spaanse ex-vorst. “Ze wilde haar zoon Felipe op de troon, enkel om zélf meer invloed te kunnen uitoefenen.”
 2. Wie is Jim O'Hare, de superman achter onze nieuwe prinses? "Zonder hem was Delphine een vogel voor de kat"
  PREMIUM
  Royalty

  Wie is Jim O'Hare, de superman achter onze nieuwe prinses? "Zonder hem was Delphine een vogel voor de kat"

  België zag Delphine van Saksen-Coburg (52) nooit huilen, haar lange strijd ten spijt. Tot maandag, toen een vraag over haar partner haar met emotie overmande. Wie is die Jim O'Hare (57), de zakenman uit Texas die in Londen viel voor een Belgische kunstenares, en eindigde als wederhelft van een koningsdochter en vader van twee kinderen, prinses Joséphine (16) en prins Oscar (12)?
 3. Gesterkt door prinses Delphine: Gentse vrouw (54) eist DNA-test van Spaanse koning Juan Carlos
  Royalty

  Gesterkt door prinses Delphine: Gentse vrouw (54) eist DNA-test van Spaanse koning Juan Carlos

  De Gentse Ingrid Sartiau (54) wilt de Spaanse ex-koning Juan Carlos (82) opnieuw voor de rechter slepen, om te bewijzen dat hij haar vader is. In 2015 had Sartiau al een DNA-staal geëist om het vaderschap aan te tonen, maar dat verzoek werd afgewezen door de rechtbank. Nadat de moeder van Ingrid was overleden, kwam ze in het bezit van een brief die naar eigen zeggen aantoont dat de Spaanse ex-koning haar biologische vader is.