Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Kapper achter de ‘coupe Mathilde’ is nu ook hofleverancier: “Ik mag pas beginnen als de koningin haar hoed gekozen heeft”

RoyaltyAl zes jaar verzorgt hij het kapsel van Mathilde, reist hij de wereld rond met de koningin, zoekt hij naar unieke creaties met exotische hoeden en gouden kroontjes, en nu krijgt hij de titel die bij zijn job hoort: Frédéric Van Espen is eindelijk officieel hofleverancier.

0 reacties

 1. IN BEELD. Na het eerbetoon, nu de opkuis: vrijwilligers halen bloemen voor de Queen weg uit Londense parken
  Royalty

  IN BEELD. Na het eerbetoon, nu de opkuis: vrijwilli­gers halen bloemen voor de Queen weg uit Londense parken

  De Britten zijn in diepe rouw na het verlies van Queen Elizabeth II, maar de officiële rouwperiode voor de monarch is afgelopen. Dat betekent dat het leven vanaf nu gewoon verdergaat, met Charles III aan het roer. Om te voorkomen dat de vele eerbetonen die voor de Queen zijn neergelegd in de Londense parken gaan wegrotten, heeft een leger vrijwilligers zich verzameld om alles weg te halen.
 2. Kate Middleton begaat eerste ‘misstap’ in meer dan 10 jaar bij koninklijke familie
  Royalty

  Kate Middleton begaat eerste ‘misstap’ in meer dan 10 jaar bij koninklij­ke familie

  De Britse prins William (40) en zijn vrouw Kate Middleton (40) hebben deze week voor het eerst een bezoek gebracht aan Wales sinds zij de titels prins en prinses van Wales dragen. Het koppel ging langs in de stad Swansea en op het eiland Anglesey, waar ze nog hebben gewoond. Tijdens het bezoek deed prinses Kate echter een uitspraak die de Britse pers niet beviel, waarna haar verweten werd dat ze het protocol brak en een ‘faux pas’ beging.