King Charles
Volledig scherm
PREMIUM
King Charles © Photo News

Kan koning Charles banden met Frankrijk herstellen? “Onderschat niet hoeveel vriendjes hij overal heeft”

RoyaltyZijn moeder is nog maar pas begraven, maar koning Charles III (73) moet al aan de bak: de Britse overheid zou de nieuwe vorst willen inzetten om de relatie met Parijs te verbeteren, door middel van een staatsbezoek. Geen gemakkelijke opdracht, maar experts schatten zijn slaagkans hoog in. “Het is vaak makkelijker voor royalty om zulke banden te herstellen, zij kunnen dingen die politici nu eenmaal niet mogen.”

7 reacties

 • Stefaan Baert

  2 maanden geleden
  Charles III mag de brokken van zijn nieuwbakken premier gaan lijmen. Leuke vuurdoop.
 • Sylvain Helsen

  2 maanden geleden
  Wat is het ergste? Brexit? Of King Charles? Brexit zal niet langer duren dan tot 2026. King Charles geeft het stokje vast en zeker wel door omstreeks 2036. Als Charles er echter in slaagt brexit helemaal terug te draaien. Ook al is dat wellicht iets waar hij zijn handen liever niet aan vuil zal willen en mogen maken. Maar indien hij dat ondanks alles toch binnen een periode van 4 jaar na zijn aantreden voor elkaar krijgt. Dan kunnen we spreken van een Succesvolle Koning!
 • Paul Luyckx

  2 maanden geleden
  Hoogste tijd dat alle westerse landen hun vetes oud en nieuw begraven zodat ze eendrachtig deze grote crisis kunnen bestrijden.
 • Jellis Van Herzele

  2 maanden geleden
  Die hebben toch overal vriendjes . Die hen nog rijker maken en hen beschermen. Juist daarom dat die begrafenis overdreven, fel overdreven was. Wie zal dat betalen.
 • josianne keppens

  2 maanden geleden
  The Queen zal hij, denken we toch, niet kunnen evenaren!
 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 2. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.