Juan Carlos.
Volledig scherm
Juan Carlos. © EPA

Juan Carlos denkt aan snelle terugkeer naar Spanje

RoyaltyDe voormalige koning Juan Carlos (82) keert op korte termijn uit Abu Dhabi terug naar Spanje. Dat is de stellige overtuiging van enkele intimi van de gepensioneerde vorst. Volgens journalist Carlos Herrera, die al jaren goede contacten heeft met Juan Carlos, is zelfs al een datum gekozen: 12 oktober. Niet geheel toevallig de Spaanse nationale feestdag.

 1. Ex-maîtresse van Juan Carlos hangt vuile was buiten: “Doodsbedreigingen van Spaanse geheime dienst”
  PREMIUM
  Royalty

  Ex-maîtres­se van Juan Carlos hangt vuile was buiten: “Doodsbe­drei­gin­gen van Spaanse geheime dienst”

  De ballingschap van de Spaanse koning Juan Carlos (82) moest de heisa rond zijn corruptiezaak stoppen, maar het effect blijft uit. Sindsdien is hij nog geen dag uit het nieuws geweest, en nu zwijgt ook zijn ex-maîtresse Corinna zu Sayn-Wittgenstein (55) niet langer. “Ik ben afgeschilderd als een boosaardig iemand die een pracht van een man op het verkeerde pad bracht.” Volgens Corinna is haar leven een hel geweest en is zij het slachtoffer in de zaak, al zal die gulle gift van 65 miljoen de pijn wel wat verzachten.
 1. Wie is Jim O'Hare, de superman achter onze nieuwe prinses? "Zonder hem was Delphine een vogel voor de kat"
  PREMIUM
  Royalty

  Wie is Jim O'Hare, de superman achter onze nieuwe prinses? "Zonder hem was Delphine een vogel voor de kat"

  België zag Delphine van Saksen-Coburg (52) nooit huilen, haar lange strijd ten spijt. Tot maandag, toen een vraag over haar partner haar met emotie overmande. Wie is die Jim O'Hare (57), de zakenman uit Texas die in Londen viel voor een Belgische kunstenares, en eindigde als wederhelft van een koningsdochter en vader van twee kinderen, prinses Joséphine (16) en prins Oscar (12)?
 2. Koude koning keert zijn kar: Albert is ‘verheugd’ met ontmoeting tussen Delphine en Filip
  PREMIUM

  Koude koning keert zijn kar: Albert is ‘verheugd’ met ontmoeting tussen Delphine en Filip

  Koning Albert en koningin Paola zijn "verheugd" over de ontmoeting die koning Filip vorige week had met zijn halfzus Delphine. In een verrassend persbericht noemt Albert die ontmoeting "het begin van betere tijden voor ons allen en in het bijzonder voor Delphine". De boodschap zou zijn persoonlijk initiatief zijn geweest. Van de man die zijn dochter jarenlang ijskoud negeerde, is dat op zijn minst een onverwacht manoeuvre.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement