Harry en Meghan laten in de trailer van hun documentairereeks uitschijnen dat ze het slachtoffer zijn van slinkse praktijken van fotografen. Maar dat klopt niet, klinkt het.
Volledig scherm
Harry en Meghan laten in de trailer van hun documentairereeks uitschijnen dat ze het slachtoffer zijn van slinkse praktijken van fotografen. Maar dat klopt niet, klinkt het. © Photo News

Journalist uit trailer zet puntjes op de i: “Harry en Meghan wisten perfect waar ik stond”

RoyaltyOp de documentairereeks zelf is het nog wachten tot morgen, maar de trailers van ‘Harry & Meghan’ beroeren nu al de gemoederen. Ze zouden namelijk de indruk wekken dat het koppel constant belaagd werd door fotografen. En dat klopt niet, zegt journalist Robert Jobson, die het van nabij meemaakte.

5 reacties

 • Hilde Weymeersch

  1 maand geleden
  zo intressant was die netflix serie ook niet. Ja als je er zoveel geld voor krijgt zou ik ook eens mijn leven willen vertellen. Het is iets wat al duizende keren getoond is. DE Queen, diana, charles camilla en gans die bende die een goed en gemakkelijk leven leiden.
 • Luc Cuppens

  2 maanden geleden
  Word het niet hoog tijd dat die mensen eens fatsoenlijk werk zoeken? Op een moment dat Europa en hun thuisland een oorlog verwerken en mensen in Oekraïne en Afrika omkomen vanwege de oorlog lopen zij te koop met hun luxeproblemen. 100miljoen dollar om deze serie te produceren: waar is hun voorbeeldfunctie??
 • Lucien Mertens

  2 maanden geleden
  Naast roddelreporters kan men dan ook bijna niet naast kijken nietwaar, er zijn er zoveel!
 • Leen Demeyer

  2 maanden geleden
  Zo werkt televisie altijd! Maar wie zegt in godsnaam dat zij niet het slachtoffer zijn van dat koningshuis?? Wat een karaktermoord is dat eigenlijk op die mensen!
 • christianne bruyland

  2 maanden geleden
  Pas als ze voelen dat er op gereageerd wordt door mensen die het van dichtbij meemaken, moeten ze schoorvoets toegeven dat ze niet te vertrouwen zijn, de netflix medewerkers. Dit is gewoon een vervolg op suits, maar met nieuwe acteurs en een ander scenario.
 1. Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?
  Jobat

  Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?

  De vacaturegraad van interimjobs blijft een pak hoger dan die van vaste banen. Er zijn in ons land dan ook voortdurend tienduizenden vacatures voor jobs als uitzendkracht. Dat blijkt uit recente cijfers van Statbel. Waar vind je de meeste vacatures op interimbasis? Verdien je als uitzendkracht meer dan als vaste medewerker? En wat zijn de voor- en nadelen van zo’n tewerkstelling als interim? Jobat.be zet het voor je op een rij.
 2. Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldgevoel draag ik nog altijd mee”
  PREMIUM
  TV
  21

  Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldge­voel draag ik nog altijd mee”

  Het is een Gert Verheyen (52) die we nog niet eerder zagen. Wanneer zijn drie zoons in ‘Over de oceaan’ vertellen dat hun papa sinds de scheiding weinig initiatief neemt om contact met hen te zoeken, kan de nuchtere voetbalanalist zijn tranen niet bedwingen. Wat volgt is een bijzonder open getuigenis over ‘de grootste mislukking uit zijn leven’. “Het moment dat ik hen vertelde dat ik wegging, vergeet ik nooit meer.”
 1. Gestreken veters en baden in Spa Reine: dit zijn de gekste grillen van de royals
  PREMIUM
  Royalty

  Gestreken veters en baden in Spa Reine: dit zijn de gekste grillen van de royals

  In de Argentijnse pers is een opvallend verhaal opgedoken over koningin Máxima. Jaren geleden, tijdens een vakantie in haar geboorteland, zou een chef-kok omwille van haar een uitbrander hebben gekregen. De Nederlandse vorstin had zin in empanadas, maar die waren helaas niet voorradig. Koningin Máxima zou dan ook “notoir kieskeurig” zijn, al verbleken haar eisen bij de bizarre grillen van andere royals. Van verboden wasmachines tot stoffelijke resten in je ziekbed: geniet mee van hun excentrieke fratsen.