Prins Harry en Meghan Markle in 2019
Volledig scherm
Prins Harry en Meghan Markle in 2019 © AFP

Jo De Poorter analyseert het definitieve vertrek van Harry en Meghan: “Erg traumatisch voor de Queen”

RoyaltyHet is zover: prins Harry (36) en zijn vrouw Meghan Markle (39) hebben na een jaar proeftijd definitief afstand genomen van het Britse koningshuis. Voor velen niet onverwacht, maar voor expert communicatie en koningshuizen Jo De Poorter toch een opvallende keuze, die vooral de irritaties tussen beide partijen blootlegt. “De Queen heeft het grootste deel van haar leven opgeofferd om volk en land te dienen. Harry en Meghan willen die verantwoordelijkheid niet opnemen.”

13 reacties

 • Jan Van de Velde

  6 dagen geleden
  De queen heeft al zoveel miserie van anderen en in haar familie gezien dat ze allang niet meer te traumatiseren is door een kleinzoon die terecht niet meer wil meespelen in haar achterhaald toneelstuk.
 • Jan Van de Velde

  6 dagen geleden
  Prinsen zijn niet de lijfeigenen van hun oma. Het Ancien Régime is al 200 jaar voorbij. Zou Liesbet dat niet weten? Nu ja, er zijn zelfs journalisten die niet weten dat ook prinsen recht hebben op een privéleven.
 • Gerd Peeters

  6 dagen geleden
  Ze hebben ook het recht om een eigen leven te leiden, en omkomen van de honger zullen ze ook niet doen, denk ik.
 • Johannes Smikkelson

  6 dagen geleden
  Ze hebben hun titels afgegeven, jan...
 • Enrique Nanderlues

  6 dagen geleden
  Harry denkt niet met zijn verstand, maar met zijn zwellichaampje. binnen enkele jaren zal hij wel inzicht en spijt krijgen.
 1. Geheime filmpjes schetsen duister beeld over situatie van prinses Latifa van Dubai: “Iedere dag vrees ik voor mijn veiligheid en mijn leven”
  Royalty

  Geheime filmpjes schetsen duister beeld over situatie van prinses Latifa van Dubai: “Iedere dag vrees ik voor mijn veiligheid en mijn leven”

  Waar is prinses Latifa van Dubai (35)? Na een mislukte ontsnappingspoging om uit de klauwen van haar vader te blijven, ontbreekt elk spoor van de jonge vrouw. Haar enige contact met de buitenwereld waren onthutsende video’s die ze in 2019 stiekem maakte vanuit een villa in Dubai. Maar nog datzelfde jaar verloren haar vrienden het laatste contact toen de filmpjes plots stopten. In de hoop om meer wereldwijde aandacht te vragen voor de ongelukkige prinses, delen ze de beelden nu met BBC. “Elke dag wordt de situatie wanhopiger.”
 1. Zo beleefden de koppels van Blind Getrouwd hun eerste nacht samen
  Play
  Blind Getrouwd

  Zo beleefden de koppels van Blind Getrouwd hun eerste nacht samen

 2. Eerste veertigers geven zich bloot in 'Uit De Kleren'
  Play
  Uit de Kleren

  Eerste veertigers geven zich bloot in 'Uit De Kleren'