Prins Andrew op de foto met Virginia Roberts, toen amper 17 jaar oud.
Volledig scherm
Prins Andrew op de foto met Virginia Roberts, toen amper 17 jaar oud. © RV

“Jeffrey Epstein verplichtte mij tot seks met prins Andrew toen ik 17 was”

RoyaltyVirginia Roberts Giuffre, een van de zestien vrouwen die werden misbruikt door de Amerikaanse van kindermisbruik verdachte multimiljonair Jeffrey Epstein, heeft vannacht op de Amerikaanse televisie verklaard dat ze werd gedwongen tot seks met de Britse prins Andrew.

 1. Wordt omstreden prins Andrew voor de rest van zijn dagen naar Bermuda verbannen door de Queen?
  Royalty

  Wordt omstreden prins Andrew voor de rest van zijn dagen naar Bermuda verbannen door de Queen?

  Wordt prins Andrew (59) straks officieel verbannen naar Bermuda, in een poging om de Britse monarchie te redden na alle ophef die ontstond door zijn vermeende banden met Jeffrey Epstein? Volgens de Amerikaanse media is de Queen van plan haar zoon te benoemen tot gouverneur van het overzees gebied in de Atlantische Oceaan, dat op zo’n 1.000 km van de Amerikaanse oostkust ligt. Koningin Elizabeth zou willen dat haar zoon zo ver als mogelijk uit de buurt van de media blijft.
 2. Koude koning keert zijn kar: Albert is ‘verheugd’ met ontmoeting tussen Delphine en Filip
  PREMIUM

  Koude koning keert zijn kar: Albert is ‘verheugd’ met ontmoeting tussen Delphine en Filip

  Koning Albert en koningin Paola zijn "verheugd" over de ontmoeting die koning Filip vorige week had met zijn halfzus Delphine. In een verrassend persbericht noemt Albert die ontmoeting "het begin van betere tijden voor ons allen en in het bijzonder voor Delphine". De boodschap zou zijn persoonlijk initiatief zijn geweest. Van de man die zijn dochter jarenlang ijskoud negeerde, is dat op zijn minst een onverwacht manoeuvre.