“Je moet nu buigen”: prinses Charlotte geeft oudere broer instructies, al heeft ze zelf veel verdriet

RoyaltyOp beelden is te zien hoe de 7-jarige prinses Charlotte haar oudere broer prins George (9) attent maakt op het koninklijke protocol tijdens het afscheid van hun overgrootmoeder. De enige dochter van William en Kate vertelde haar broer dat hij “moest buigen” terwijl de kist hen passeerde. Toch kon de jonge prinses haar tranen niet voortdurend bedwingen.

13 reacties

 • Jellis Van Herzele

  6 maanden geleden
  Onze kinderen zijn ook goed opgevoed. Door ons hardwerkende mensen. Zij hebben personeel genoeg om dat voor hen te regelen. Op kosten van de bevolking.
 • Rik Cappelle

  6 maanden geleden
  Ben daar ben ik het volledig mee eens. Mijn dochter, net als ons kleindochter, werd in alle vrijheid opgevoed maar met het grootste respect voor eerlijkheid en discipline en etiquette. Daar zijn wij fier op. En geloof maar dat zij in de studententijd ook al eens losbandig zijn geweest en nog eens zouden durven zijn maar op een gemanierde wijze.
 • Ward Berden

  6 maanden geleden
  Het doet goed nog eens een kind te zien dat een beetje discipline en etiquette kent. Erg zeldzaam tegenwoordig. Opvoeding hoeft blijkbaar niet meer
 • Rania Desaegher

  6 maanden geleden
  De monarchie kost geld, maar bedenk ook hoeveel mensen geld verdienen dankzij de monarchie. Bloemenwinkels deden gouden zaken en toerisme in de UK floreert ook vooral dankzij de monarchie , last ons ook de pers niet vergeten .
 • Hendrik Jansen van galen

  6 maanden geleden
  Het is absurd, en iedereen vind het geweldig. Hoe blind is de mens. Van dat geld hadden heel Engeland en België zich een heel jaar kunnen verwarmen op elektra
 1. Nu hij Harry én Andrew uit hun huizen zet: familie keert zich tegen Charles door “wrede wraakoefening”
  PREMIUM
  ROYALTY

  Nu hij Harry én Andrew uit hun huizen zet: familie keert zich tegen Charles door “wrede wraakoefe­ning”

  “Not my king!” Overal waar koning Charles (74) zich laat zien, wordt hij begroet door manifestanten. Het volk staat niet als één blok achter hun koning, en zelfs zijn eigen familie lijkt hem de rug te keren, nu na Harry (38) ook Andrew (63) de sleutels van z’n huis moet inleveren, aldus ‘Dag Allemaal’. En het zijn niet enkel de vele schandalen rond Andrew die maakten dat de Britse koning zijn broer aan de deur zet.