Volledig scherm
© BELGA

Jarige prinses Elisabeth ontroert tijdens eerste speech als troonopvolgster (en alle andere hoogtepunten)

RoyaltyKroonprinses Elisabeth viert vandaag haar achttiende verjaardag. De verjaardag van de troonopvolgster werd gevierd met een grote plechtigheid in het Koninklijk Paleis in Brussel in aanwezigheid van de hele koninklijke familie en heel wat belangrijke gasten. Onder andere Songfestivalzangeres Blanche en de Koninklijke Balletschool van Antwerpen gaven er een optreden voor prinses Elisabeth. “Het land kan op mij rekenen”, besloot prinses Elisabeth haar eerste grote toespraak.

78 reacties

 • Lucas Vissers

  1 jaar geleden
  Mooie sympathieke prinses ! Komt ons koningshuis zeker ten goede, maar ze heeft in haar speech wel een foute zinspeling gebruikt ! Ze had moeten zeggen “ Ik reken op de Belgen “ i.p.v. “ jullie kunnen op mij rekenen “ maar kom, het wordt haar vergeven !
 • WILLY ZACHEL

  1 jaar geleden
  Mooi en sympathiek meisje en ze zal gegarandeerd een goede koningin worden Proficiat met uw verjaardag
 • Niels Blockx

  1 jaar geleden
  Mooi ! En perfect 3 talig zoals het hoort.
 • RIK DE BREUKER

  1 jaar geleden
  Prachtige verjaardagsceremonie! Proficiat Prinses Elisabeth met je 18 de verjaardag en geniet van Uw prive feestje samen met je familie en vrienden, net zoals ieder van ons zijn/haar feestje krijgt, ver weg van camera's en pottekijkers.
 • Dick van Aggelen

  1 jaar geleden
  Van harte lady.
 1. Prins Harry en Meghan achterna? Koningin Paola gooit alles op tafel in nieuwe docu: “Het paleis werkt hier niet aan mee”
  Royalty
  3

  Prins Harry en Meghan achterna? Koningin Paola gooit alles op tafel in nieuwe docu: “Het paleis werkt hier niet aan mee”

  Werd koningin Paola (83) geïnspireerd door de plannen van de Britse prins Harry en Meghan Markle om in een tv-interview haar verhaal te vertellen? Het zou zowaar kunnen, nu blijkt dat er in alle stilte gewerkt wordt aan een nieuwe documentaire rond de echtgenote van koning Albert. Later dit najaar zal de 83-jarige Paola “onomwonden” haar levensverhaal vertellen op het kleine scherm, iets wat nooit eerder is gebeurd in ons land. Voelen koning Filip en koningin Mathilde het zweet nu uitbreken?
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Vlaamse Lise mag volkslied zingen bij tv-show Ellen DeGeneres, maar vergeet plots de tekst
  Play

  Vlaamse Lise mag volkslied zingen bij tv-show Ellen DeGeneres, maar vergeet plots de tekst

 2. Is een IKEA-kast in elkaar steken dé ultieme relatietest?
  Play
  Da's Liefde

  Is een IKEA-kast in elkaar steken dé ultieme relatie­test?