Prins Harry en prinses Anne.
Volledig scherm
Prins Harry en prinses Anne. © EPA

Is prinses Anne de ‘racistische royal’ waar Meghan Markle het over heeft? “Ja, maar het gaat om een misverstand”

RoyaltyPrinses Anne, dochter van Queen Elizabeth, zou misschien de royal zijn de racistische vragen stelde over de geboorte van baby Archie. Lady Collin Campbell (71), een royalty-expert die ooit getrouwd was met een neef van de Queen, meent dat Anne degene is die door Harry en Meghan wordt beschuldigd in hun interview met Oprah.

28 reacties

 • Lydia Appelmans

  3 dagen geleden
  Ze houden heel veel van elkaar dat is duidelijk, daar kan geen koninklijk circus tegenop
 • Carla Van Geel

  1 week geleden
  Prinses Anne zag heel goed dat Meghan met haar Amerikaanse cultuur, maar ook als actrice vrijgevochten in de spots staande actrice niet paste in de cultuur van de Royals. Dat ze haar mening aan Harry liet weten kon uit "good will" zijn om erger te voorkomen. Elisabeth steunde Harry en Meghan en er waren veel minder problemen dan verwacht, totdat de inkomens wegbleven en covid19 hun ambities afremden.
 • Liliane Giraerts

  1 week geleden
  Waarom zoveel haat tegen Meghan? En wat ik hier nog lees over geld? Daarvoor moest ze niet trouwen met Harry! Ze is een bekende en was voor haar huwelijk een succesvolle actrice, dus zelf had ze geld genoeg! Ze laat haar gewoonweg niet doen! Prachtig dat Harry achter zijn vrouw staat,dat kon je van zijn vader nie zeggen, helaas,prinses di stond er heel alleen voor ocharme!
 • Janna Boonstra

  2 weken geleden
  Waarom al die belangstelling voor die gasten?
 • marie popelier

  2 weken geleden
  Als je letterlijk aan het liegen bent op TV waar miljoenen kijkers naar je luisteren , dan ben je echt wel gek !! Collin Campbell heeft helemaal gelijk , die Meghan past niet in de firm en koninklijke tradities !
 1. Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge
  Play
  Camping Coppens

  Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge

 2. Candice en Marijn zien voor de eerste keer hun trouwfo­to's
  Play
  Blind Getrouwd

  Candice en Marijn zien voor de eerste keer hun trouwfo­to's