Volledig scherm
PREMIUM
© REUTERS

Intimi van de Britse royal zwijgen niet langer: “Natuurlijk heeft prins Andrew met dat meisje geslapen”

RoyaltyGhislaine Maxwell (58), handlanger nummer één van de intussen overleden pedofiel Jeffrey Epstein, is eindelijk opgespeurd en opgepakt. In een cel in New York wacht ze haar lot af, en dat is verontrustend nieuws voor haar boezemvriend prins Andrew (60). In ruil voor een ‘deal’ met het gerecht kan Maxwell hem immers aan de galg praten. En zelfs zijn eigen intimi klappen nu uit de biecht. “Hij zei in het bijzonder te houden van vierhandenmassages.”

0 reacties

 1. Prins Andrew probeert willekeurige vrouw op het internet in te lijven als getuige: “Ik schrok me rot, hij is heel wanhopig”
  Royalty

  Prins Andrew probeert willekeuri­ge vrouw op het internet in te lijven als getuige: “Ik schrok me rot, hij is heel wanhopig”

  Het ziet er niet goed uit voor de Britse prins Andrew (60), die al maandenlang beschuldigd wordt van verkrachting en betrokkenheid bij het Epstein-schandaal. De hertog van York zou nu wel erg wanhopige maatregelen hebben genomen in de hoop zijn reputatie te herstellen. Zo contacteerde zijn personeel Molly Skye Brown, een willekeurige vrouw op het internet die in zijn onschuld gelooft.
 1. Alex Agnew openhartig: "Mijn vader zei dat ik dom was en ik heb me dus altijd dom gevoeld"
  Play

  Alex Agnew openhartig: "Mijn vader zei dat ik dom was en ik heb me dus altijd dom gevoeld"

 2. Celine Van Ouytsel (24) had nog nooit een relatie: "Ik heb niet het gevoel dat ik iets mis"
  Play
  Missie Callcenter

  Celine Van Ouytsel (24) had nog nooit een relatie: "Ik heb niet het gevoel dat ik iets mis"