Harry en Meghan delen intieme beelden.
Volledig scherm
Harry en Meghan delen intieme beelden. © Netflix

IN BEELD. Zo zag je hen nog nooit: Harry en Meghan delen tientallen zéér intieme foto’s

RoyaltyIntiem knuffelend, al dansend of kussend in de keuken: zo zag je de hertog en hertogin van Sussex nog nooit. Maar in hun nieuwe Netflixdocumentaire breken prins Harry en Meghan Markle met het strenge koninklijke protocol. We krijgen in de eerste trailer meteen al een reeks opvallende beelden uit hun persoonlijke archief te zien.

17 reacties

 • joachim albert

  2 maanden geleden
  Een heks maar een heel schone heks En begrijp Harry wel maar het is gewoon teveel cinema van haarentwege, zelfs voor een actrice Doodnormale mensen zou ik nu ook niet zeggen 1 naieve (want oh zo verliefd), zij is een geld- en vooral aandachtsbeluste golddigger 1e klasse Zij probeert op Diana te lijken (emotioneel en "slachtoffer", en zeker geen 2e rangsprinsesje, minstens evenwaardig aan Kate, vindt zij waarschijnlijk) Hij, aangetrokken door aspect Diana in MM en door de foute reacties paleis
 • Jill Pauwels

  2 maanden geleden
  Ik zie twee doodnormale én verliefde mensen. Mag dat?
 • jorina Deno

  2 maanden geleden
  Hij heeft nu tenminste een gelukkig leven
 • Geert Coussement

  2 maanden geleden
  mooie vrouw, dat in ieder geva,l mooi
 • Ann Verschueren

  2 maanden geleden
  Alles voor de show , maar er zijn betere actrices. meer is daar niet over te zeggen.
 1. Hier totaal vergeten, daar nog steeds vereerd: hoe de Belgische prinses Charlotte het tot keizerin van Mexico schopte
  PREMIUM
  Royalty
  3

  Hier totaal vergeten, daar nog steeds vereerd: hoe de Belgische prinses Charlotte het tot keizerin van Mexico schopte

  Terwijl hier de borstbeelden van koning Leopold II worden beklad, richt Mexico monumenten op ter ere van zijn zuster Charlotte. Al komen die er misschien bij ons ook, nu auteur Kristien Dieltiens (68) het nieuwe boek ‘Carlota’ schreef. In gesprek met ‘Dag Allemaal’ vertelt ze alles over het leven en de denkwereld van de Belgische prinses, die keizerin werd van Mexico, maar ook paranoïde was en 60 jaar lang opgesloten zat. “Op het einde is ze in de grootste eenzaamheid gestorven.”
 2. Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangende zon: wie is er dan aansprakelijk?
  Independer

  Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangen­de zon: wie is er dan aansprake­lijk?

  Deze week mogen we flink wat zon verwachten. Dat doet deugd, maar het levert ook extra risico's op wanneer je de baan op moet. Immers, de zon hangt tijdens de winterperiode laag, wat de zichtbaarheid tijdens het autorijden serieus bemoeilijkt. Een kop-staartbotsing is dan snel gebeurd. Bepalen wie aansprakelijk is voor de schade kan dan moeilijk zijn. Independer.be zet daarom vier mogelijke botsingen - en hun gevolgen - op een rij.
 1. Opnieuw zorgen om prinses Charlene die zich volledig op haar geloof stort: “Haar ouders zijn zelfs naar Monaco verhuisd”
  PREMIUM
  Royalty

  Opnieuw zorgen om prinses Charlene die zich volledig op haar geloof stort: “Haar ouders zijn zelfs naar Monaco verhuisd”

  Afgelopen woensdag blies prinses Charlene van Monaco 45 kaarsjes uit. Een bijzondere gebeurtenis, maar de feestelijkheden werden op het laatste moment geannuleerd. Het zou dan ook opnieuw bergaf gaan met de prinses, die nu al twee jaar achtervolgd wordt door fysieke en mentale problemen. In die mate dat Charlenes ouders zelfs naar Monaco verhuisd zijn om voor haar te zorgen. De prinses zelf zou zich ‘als een bezetene’ op haar geloof hebben gestort. “Pater Penzo, de priester van het prinselijk paleis, is haar grootste vertrouweling geworden.”