Photo News
Volledig scherm
© Photo News

IN BEELD. Stralende koningin Mathilde arriveert in Bangladesh voor driedaags bezoek

RoyaltyKoningin Mathilde (50) is maandag aangekomen in Bangladesh. De vrouw van koning Filip is in het land voor een driedaags bezoek, dat plaatsvindt in het kader van de duurzame ontwikkelingsdoelen (SDG’s) van de Verenigde Naties.

 1. Koningin Mathilde bezoekt 50-jarige Oxfam-Wereldwinkel: “Het engagement van deze vrijwilligers is fantastisch”
  Play
  PREMIUM
  Mechelen

  Koningin Mathilde bezoekt 50-jarige Ox­fam-Wereldwin­kel: “Het engagement van deze vrijwilli­gers is fantas­tisch”

  Ze blies net zelf vijftig kaarsjes uit, donderdag kwam koningin Mathilde in Mechelen een andere verjaardag vieren. De OXFAM-Wereldwinkel is immers ook exact een halve eeuw oud, en dat bijzondere moment verdiende een bijzonder bezoek. “Ik ben heel blij dat ik deze werking kan komen aanmoedigen, want het engagement van deze vrijwilligers is fantastisch”, aldus de koningin.
 2. Onze man in het spoor van kroonprinses Elisabeth: “Uit de details blijkt toch dat het wennen is, ook voor Mathilde”
  PREMIUM
  Royalty

  Onze man in het spoor van kroonprin­ses Elisabeth: “Uit de details blijkt toch dat het wennen is, ook voor Mathilde”

  Kroonprinses Elisabeth (21) is in Egypte voor haar eerste officiële werkreis. Met haar moeder koningin Mathilde (50) als ‘stagebegeleidster’ zet ze daar een nieuwe stap in haar weg naar de troon. Onze royalty-expert Wim Dehandschutter volgt hen op de voet, analyseerde de présence van onze kroonprinses, en gunt ons zelfs een blik op haar handtekening. “De ‘begeleidster’ is nerveuzer dan de ‘stagiaire’.”
 1. Méér dan Máxima, maar Charlene spant de kroon: koningin Mathilde gaf 103.468 euro uit aan kleding in 2022
  PREMIUM
  Royalty

  Méér dan Máxima, maar Charlene spant de kroon: koningin Mathilde gaf 103.468 euro uit aan kleding in 2022

  Ze lopen voortdurend in de kijker met hun prachtige jurken, gracieuze stijl en indrukwekkende accessoires. Voor veel vrouwen zijn royals het ultieme stijlicoon, al heeft natuurlijk niet iedereen zo’n budget om te shoppen. Maar aan welke garderobe hangt het hoogste prijskaartje? En wie koopt steevast de meeste nieuwe stuks? Ontdek hier de duizelingwekkende bedragen die de royals het afgelopen jaar spendeerden aan hun garderobe.