Kate Middleton ging met alle aandacht lopen.
Volledig scherm
Kate Middleton ging met alle aandacht lopen. © Photo News - Fotomontage HLN

IN BEELD. Stralende Kate Middleton verschijnt onaangekondigd naast prins William in Londen

RoyaltyPrins William (39) heeft in Londen een krans neergelegd voor Anzac Day, de Nieuw-Zeelandse en Australische dodenherdenking. De Britse prins eerde de oorlogsslachtoffers bij het oorlogsmonument in Whitehall, de zogenoemde Cenotaph. Ook zijn vrouw Kate Middleton (40) was aanwezig, hoewel dat op voorhand niet werd aangekondigd. De Britse media raakt ondertussen maar niet uitgepraat over haar stralende verschijning.

  1. Hoe Kate Middleton haar kleerkast gebruikt om het publiek aan haar kant te krijgen: “Ze ziet er al meer dan 10 jaar hetzelfde uit, dat is een tactiek”
    PREMIUM
    Royalty

    Hoe Kate Middleton haar kleerkast gebruikt om het publiek aan haar kant te krijgen: “Ze ziet er al meer dan 10 jaar hetzelfde uit, dat is een tactiek”

    Hetzelfde kapsel, dezelfde lippenstift, dezelfde koninklijke houding: al meer dan 10 jaar lang is Kate Middleton een exacte kopie van zichzelf, en eentje die de tand des tijds niet lijkt te voelen. Deze week wordt ze 40 jaar oud, maar ze ziet er nog altijd uit zoals op haar 20ste. Hipper dan de Queen en meer down-to-earth dan Diana, maar achter elke outfit zit een doordachte strategie die veel verder gaat dan het protocol. “Kate heeft de stijlregels van het koningshuis herschreven. Het gaat om meer dan mode alleen. Het is haar belangrijkste wapen.”