Prinses Delphine op de rode loper van Cannes.
Volledig scherm
Prinses Delphine op de rode loper van Cannes. © Photo News

IN BEELD. Prinses Delphine op de roze loper van Cannes

RoyaltyPrinses Delphine straalde maandag op de rode loper van het Canneseries-festival, de opvolger van het bekende filmfestival in dezelfde Franse stad. 

4 reacties

 • Solange l'Hiver

  4 maanden geleden
  Was het haar daar om te doen?
 • katty goeman

  4 maanden geleden
  Zeer mooi kleed mooi koppel
 • Martin de smet

  4 maanden geleden
  Ze stralen. Mooie koppel.
 • nicky vandee

  4 maanden geleden
  Waarom niet ? Ze is nu toch 'n celebs, leuke jurk, grote liefde met ventje...SUPER
 1. Populariteit van Deense kroonprinses Mary en kroonprins Frederik opvallend gedaald
  Royalty

  Populari­teit van Deense kroonprin­ses Mary en Frederik opvallend gedaald

  Ze behoren tot de meest geliefde royals in Europa, maar in Denemarken is de populariteit van kroonprins Frederik (54) en kroonprinses Mary (50) opvallend genoeg gedaald. Volgens een nieuwe enquête, die gepubliceerd werd in de Deense krant ‘B.T.’, kunnen de prins en zijn vrouw op minder goedkeuring rekenen dan begin dit jaar. De daling is wellicht een gevolg van het schandaal op de school van hun kinderen.
 2. Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pride-proof
  TV

  Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pri­de-proof

  Brussel hing in mei al trots de vlaggen uit, de rest van de wereld volgde in juni en in augustus beleeft de Scheldestad met ‘Antwerp Pride’ traditioneel haar LGBTQ+-hoogmis. Maar een 15-jarige jubileum-editie met alle toeters, bellen, binders en pailletten is niet compleet zonder een even kleurrijk en inclusief tv-lijstje. Want ook vanop de bank kunt u zich vergapen aan op en top queer reeksen die beroeren, ontroeren, entertainen en informeren. Dat de optocht niet zomaar een bandeloos feestje is, maar begon als een opstand voor gelijke rechten en vrijheden leert u in de documentairereeks ‘Pride’ op Disney+. Waarna shows als ‘Queer as Folk’ op STARZPLAY, ‘Our Flag Means Death’ op Streamz en ‘It’s a Sin’ op VRT NU u met een lach en een traan de mensen achter het acroniem tonen.